Διαβάστε τα Αρχεία Οικονομικών Αναφορών μέσω C#

Ανάγνωση μορφών οικονομικών αναφορών, συμπεριλαμβανομένων των XBRL και iXBRL σε εφαρμογές που βασίζονται σε .NET.

 

Aspose.Finance for .NET είναι μια πλούσια, επεκτάσιμη και εύχρηστη επεξεργασία οικονομικών αναφορών API. Οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να φορτώσουν, να προβάλουν ή να δημιουργήσουν μορφές XBRL και iXBRL για επιχειρηματικές και οικονομικές λύσεις. Το API παρέχει Έγγραφο Xbrl τάξη και Έγγραφο InlineXbrl τάξη για τη φόρτωση έγκυρων αρχείων XBRL και iXBRL.

Διαβάστε το έγγραφο XBRL

Απαιτείται ανάγνωση του αρχείου XBRL για τη φόρτωση του υπάρχοντος αρχείου για προβολή και ανάλυση. Για την ανάγνωση εγγράφων XBLR, το API παρέχει την κλάση XbrlDocument όπως αναφέρεται στην παραπάνω παράγραφο με έγκυρο αρχείο XBRL ως παραμέτρους εισόδου. Χρησιμοποιήστε άλλες κλάσεις API, οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να αναλύσουν τη δομή και τα δεδομένα της. Λίγες από τις τάξεις είναι SchemaRefCollection , Συμφραζόμενα , Μονάδα .

C# Κώδικας για ανάγνωση XBRL αρχείου

Διαβάστε το έγγραφο iXBRL

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όταν χρειάζεται να δείτε, να αναλύσετε ή να επεξεργαστείτε υπάρχοντα δεδομένα, τότε χρειάζεται να διαβάσετε το αρχείο iXBRL. Για να το διαβάσετε, το API παρέχει κλάση InlineXbrlDocument με έγκυρο αρχείο iXBRL ως παράμετρο. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τάξεις όπως InlineFact , Συμφραζόμενα , Μονάδα προβολή των δεδομένων και της δομής του.

C# Κώδικας για ανάγνωση iXBRL εγγράφου