Pénzügyi jelentésfájlok konvertálása a következőn keresztül: C#

Pénzügyi jelentések formátumának átalakítása, beleértve a XBRL, iXBRL és OFX fájlt 1.03-ról 2.2-re a .NET alapú alkalmazásokon belül.

 

Aspose.Finance for .NET egy funkciókban gazdag, bővíthető és könnyen használható API. A fejlesztők egyszerűen ellenőrizhetnek XBRL példányt, linkbázist és taxonómiai sémát a használatával validate() metódus amelyeknek meg kell felelniük a specifikációban előírt szintaktikai követelményeknek. Sőt, képesek olvasni XBRL, iXBRL formátumokat, valamint a semmiből létrehozni XBRL példányt. Ezenkívül képesek konvertálni XBRL formátumot iXBRL és Microsoft Excel XLSX fájlokká. A API támogatja a nyílt pénzügyi csere (OFX) formátumú kérés/válasz létrehozását is, és konvertálja a OFX fájl kérés/válasz fájlt 1.03-ról 2.2 formátumra.

Konvertálja a OFX válasz- és kérelemfájlokat

A API két osztály megadásával támogatja a OFX kérés- és válaszfájlok létrehozását. OfxRequestDocument OFX kérésfájlok létrehozásához és betöltéséhez 1.03 és 2.2 formátumban és OfxResponseDocument OFX válaszfájlhoz 1.03 és 2.2 formátumban. Továbbá OffxVersionEnum A V1x tagokat tartalmazó felsorolás 1.x verzió, sgml fájlformátum és V2x 2.x verzió, xml fájlformátum. Az OfxRequestDocument osztály vagy az OfxResponseDocument osztály Save metódusának meghívása után a fejlesztők könnyen konvertálhatnak 1.03 sgml fájlt 2.2 xml formátumba.

C# Kód a OFX válaszfájlok konvertálásához
C# Kód a OFX kérelemfájlok konvertálásához

XBRL Pénzügyi jelentések konverziója

API támogatja XBRL fájlok konvertálását iXBRL és Microsoft® Excel XLSX formátumba. A konvertálási folyamat egyszerű, először töltse be a fájlt ezen keresztül XbrlDocument Class . Használja a SaveOptions osztály számára SaveFormat , az XbrlDocument Class mentési metódusának paramétereként használható. Az iXBLR fájlba való mentéshez SaveFormat.IXBRL lesz használva, az XLSX formátumba exportáláshoz pedig a SaveFormat.XLSX lesz használva.

C# Kód a(z) XBRL exportálásához ide: iXBRL
C# Kód a(z) XBRL XLSX-re való konvertálásához