Pénzügyi jelentési fájlok olvasása a következőn keresztül: C#

Pénzügyi jelentésformátumok olvasása, beleértve a XBRL és a iXBRL formátumot a .NET alapú alkalmazásokban.

 

Aspose.Finance for .NET egy funkciókban gazdag, bővíthető és könnyen használható pénzügyi jelentések feldolgozása API. A fejlesztők egyszerűen betölthetik, megtekinthetik vagy létrehozhatják az üzleti és pénzügyi megoldások XBRL és iXBRL formátumait. API biztosítja XbrlDocument osztály és InlineXbrlDocument osztály érvényes XBRL és iXBRL fájlok betöltéséhez.

Olvassa el a XBRL dokumentumot

A(z) XBRL fájl beolvasása szükséges a meglévő fájl betöltéséhez megtekintés és elemzés céljából. Az XBLR-dokumentumok olvasásához az API XbrlDocument osztályt biztosít, amint azt a fenti bekezdésben említettük, és bemeneti paraméterként érvényes XBRL fájlt. Más API osztályok használatával a fejlesztők könnyen elemezhetik annak szerkezetét és adatait. Kevés az osztály SchemaRefCollection , Kontextus , Mértékegység .

C# Kód a XBRL fájl olvasásához

Olvassa el a iXBRL dokumentumot

Ahogy fentebb említettük, amikor meg kell tekinteni, elemezni vagy szerkeszteni kell a meglévő adatokat, akkor el kell olvasni a iXBRL fájlt. Az olvasáshoz a(z) API megadja az InlineXbrlDocument osztályt, amelynek paramétere egy érvényes iXBRL fájl. A programozók olyan osztályokat használhatnak, mint pl InlineFact , Kontextus , Mértékegység adatainak és szerkezetének megtekintése.

C# Kód a iXBRL dokumentum olvasásához