Pénzügyi jelentésfájlok konvertálása a következőn keresztül: Python

Pénzügyi jelentések formátumának átalakítása, beleértve a XBRL, iXBRL és OFX fájlt 1.03-ról 2.2-re a Python alapú alkalmazásokon belül.

 

Aspose.Finance, Python ezen keresztül: .NET egy funkciókban gazdag, bővíthető és könnyen használható API. A fejlesztők egyszerűen ellenőrizhetnek XBRL példányt, linkbázist és taxonómiai sémát a validte() metódussal, amelynek meg kell felelnie a specifikációban előírt szintaktikai követelményeknek. Sőt, XBRL, iXBRL formátumokat is tudnak olvasni, valamint XBRL példányt hozhatnak létre a semmiből. Ezenkívül képesek konvertálni XBRL formátumot iXBRL és Microsoft Excel XLSX fájlokká. A API emellett támogatja a nyílt pénzügyi csere (OFX) formátumú kérés/válasz létrehozását, és konvertálja a OFX fájl kérés/válasz fájlt 1.03-ról 2.2 formátumra.

Konvertálja a OFX válasz- és kérelemfájlokat

API két osztály megadásával támogatja a OFX kérés- és válaszfájlok létrehozását. OfxRequestDocument OFX kérelemfájl létrehozásához és betöltéséhez 1.03 és 2.2 formátumban, OfxResponseDocument pedig OFX válaszfájlokhoz 1.03 és 2.2 formátumban. Ezenkívül az OfxVersionEnum Enumeration V1x tagokat tartalmaz, amely 1.x verzió, sgml fájlformátum és V2x 2.x verzió, xml fájlformátum. Az OfxRequestDocument osztály vagy az OfxResponseDocument osztály mentési metódusának meghívása után a fejlesztők könnyen konvertálhatnak 1.03 sgml fájlt 2.2 xml formátumba.

C# Kód a OFX válaszfájlok konvertálásához
C# Kód a OFX kérelemfájlok konvertálásához

XBRL Pénzügyi jelentések konverziója

A API támogatja XBRL fájlok konvertálását iXBRL és Microsoft® Excel XLSX formátumba. A konvertálási folyamat egyszerű, először töltse be a fájlt az XbrlDocument Class segítségével. Használja a SaveOptions osztályt a SaveFormathoz, amely paraméterként használható az XbrlDocument Class mentési módszerében. Az iXBLR fájlba történő mentéshez a SaveFormat.IXBRL, az XLSX formátumba történő exportáláshoz pedig a SaveFormat.XLSX lesz használva.

Python Kód a(z) XBRL exportálásához ide: iXBRL
Python Kód a(z) XBRL XLSX-re való konvertálásához