Pénzügyi jelentési fájlok olvasása a következőn keresztül: Python

Pénzügyi jelentésformátumok olvasása, beleértve a XBRL és a iXBRL formátumot a Python alapú alkalmazásokban.

 

Aspose.Finance, Python ezen keresztül: .NET egy funkciókban gazdag, bővíthető és könnyen használható pénzügyi jelentések feldolgozása API. A fejlesztők egyszerűen betölthetik, megtekinthetik vagy létrehozhatják az üzleti és pénzügyi megoldások XBRL és iXBRL formátumait. A API XbrlDocument osztályt és InlineXbrlDocument osztályt biztosít az érvényes XBRL és iXBRL fájlok betöltéséhez.

Olvassa el a XBRL dokumentumot

A(z) XBRL fájl beolvasása szükséges a meglévő fájl betöltéséhez megtekintés és elemzés céljából. Az XBLR dokumentumok olvasásához a(z) API XbrlDocument osztályt biztosít, amint azt a fenti bekezdésben említettük, és bemeneti paraméterként érvényes XBRL fájlt tartalmaz. Más API osztályok használatával a fejlesztők könnyen elemezhetik annak szerkezetét és adatait. Az osztályok közül néhány a SchemaRefCollection, Context, Unit.

Python Kód a XBRL fájl olvasásához

Olvassa el a iXBRL dokumentumot

Ahogy fentebb említettük, amikor meg kell tekinteni, elemezni vagy szerkeszteni kell a meglévő adatokat, akkor el kell olvasni a iXBRL fájlt. Az olvasáshoz a(z) API megadja az InlineXbrlDocument osztályt, amelynek paramétere egy érvényes iXBRL fájl. A programozók olyan osztályokat használhatnak, mint az InlineFact, Context, Unit az adatok és a struktúra megtekintéséhez.

Python Kód a iXBRL dokumentum olvasásához