Converteer financiële rapportbestanden via C#

Conversie van financiële rapportformaten inclusief XBRL, iXBRL en OFX bestanden van 1.03 naar 2.2 formaat binnen .NET gebaseerde applicaties.

 

Aspose.Finance for .NET is rijk aan functies, uitbreidbaar en gebruiksvriendelijk API. Ontwikkelaars kunnen eenvoudig XBRL instanties, linkbases en taxonomieschema’s valideren met valideer() methode die moeten voldoen aan de in de specificatie gestelde syntaxisvereisten. Bovendien kunnen ze XBRL, iXBRL-indelingen lezen en XBRL-instantie helemaal opnieuw maken. Bovendien kunnen ze XBRL-indeling converteren naar iXBRL en Microsoft Excel XLSX-bestanden. API ondersteunt ook open financiële uitwisseling (OFX) formaat verzoek / reactie creatie en converteert OFX bestandsverzoek / antwoord van 1.03 naar 2.2 formaat.

Converteer OFX antwoord- en verzoekbestanden

API ondersteunt het maken van OFX verzoek- en antwoordbestanden door twee klassen aan te bieden. OfxVerzoekDocument voor het maken en laden van OFX aanvraagbestanden in 1.03 en 2.2 formaat en OfxReactieDocument voor OFX antwoordbestanden in de indeling 1.03 en 2.2. Bovendien, OfxVersieEnum Opsomming met leden V1x dat is 1.x-versie, sgml-bestandsformaat en V2x 2.x-versie, xml-bestandsformaat. Na het aanroepen van de Save-methode van de OfxRequestDocument-klasse of OfxResponseDocument-klasse, kunnen ontwikkelaars eenvoudig het 1.03 sgml-bestand converteren naar het 2.2 xml-formaat.

C# Code om OFX antwoordbestanden te converteren
C# Code om OFX aanvraagbestanden te converteren

XBRL Conversie van financiële rapporten

API ondersteunt het converteren van XBRL bestanden naar iXBRL en Microsoft® Excel XLSX-indeling. Het conversieproces is eenvoudig, laad eerst het bestand via XbrlDocument-klasse . Gebruik de klasse SaveOptions voor OpslaanFormaat , te gebruiken als parameter in de Save-methode van XbrlDocument Class. Voor opslaan in iXBLR-bestand, SaveFormat.IXBRL wordt gebruikt en voor het exporteren naar XLSX-indeling wordt SaveFormat.XLSX gebruikt.

C# Code om te exporteren XBRL naar iXBRL
C# Code voor XBRL naar XLSX-conversie