Lees Financiële Rapportage Bestanden via C#

Indelingen voor financiële rapporten lezen, waaronder XBRL en iXBRL binnen op .NET gebaseerde applicaties.

 

Aspose.Finance for .NET is een uitgebreide, uitbreidbare en gebruiksvriendelijke verwerking van financiële rapporten API. Ontwikkelaars kunnen gemakkelijk XBRL- en iXBRL-indelingen laden, bekijken of maken voor zakelijke en financiële oplossingen. API biedt XbrlDocument klasse en InlineXbrlDocument class voor het laden van geldige XBRL- en iXBRL-bestanden.

Lees XBRL Document

Het XBRL-bestand moet worden gelezen om het bestaande bestand te laden voor weergave en analyse. Om XBLR-documenten te lezen, biedt API de XbrlDocument-klasse zoals vermeld in de bovenstaande paragraaf met een geldig XBRL-bestand als invoerparameters. Gebruik andere API klassen, ontwikkelaars kunnen eenvoudig de structuur en gegevens analyseren. Er zijn maar weinig lessen SchemaRefVerzameling , Context , Eenheid .

C# Code om XBRL bestand te lezen

Lees iXBRL Document

Zoals hierboven vermeld, is het nodig om het iXBRL-bestand te lezen wanneer bestaande gegevens moeten worden bekeken, geanalyseerd of bewerkt. Om het te lezen, biedt API de InlineXbrlDocument-klasse met een geldig iXBRL-bestand als parameter. Programmeurs kunnen klassen gebruiken zoals: InlineFact , Context , Eenheid het bekijken van de gegevens en structuur ervan.

C# Code om iXBRL Document te lezen