Aspose.Font  for Java

Java API-k a betűtípusok kezeléséhez

Betűtípusok betöltése, szerkesztése, konvertálása és mentése, beleértve a TrueType, CFF, OpenType és Type1 betűtípusokat a Java-alapú alkalmazásokban.

  Letöltés ingyenes próbaverzió Try Online
  
 

A betűtípus a szimbólumok grafikus megjelenítésének halmaza. A betűtípus megjelenése a betűtípus paramétereitől függ, például a típuscsaládtól, a betűtípustól, a betűtípus arányaitól stb. A betűtípusokkal való munka az interfészfejlesztés, -tervezés vagy tipográfia fontos része. A kezelőfelület megjelenése a választott betűtípustól függ, de számos tényezőt figyelembe kell vennie a megfelelő betűtípus kiválasztásához. Nem csak a felhasználók figyelnek a szövegek olvashatóságára, hanem a keresők is figyelembe veszik azokat a keresési eredmények kialakításakor

Az Aspose.Font for Java egy rugalmas és könnyen használható könyvtár a betűtípusok kezeléséhez. A megoldás segítségével betölthet, menthet, rajzolhat, konvertálhat és renderelhet font fájlokat. Az API különféle betűformátumokat támogat, például TrueType, WOFF, CFF, EOT, OpenType és Type1. A végfelhasználók a renderelő alrendszeren keresztül kaphatnak segítséget a kívánt jelkép vagy szöveg megjelenítéséhez. A fejlesztők különleges karakterjeleket jeleníthetnek meg azáltal, hogy interfészeket valósítanak meg olyan egyszerű grafikák segítségével, mint a mozgási pont, a vonal rajzolása és a görbe.

Fejlett Java Font Management API-szolgáltatások

Betűtípus-dokumentumok betöltése a lemezről

Betűtípusfájlok betöltése adatfolyamba

Olvassa el a betűtípus-információkat

Mentse el a frissített betűtípusfájlokat to disk

Olvassa el a Glyphs and Metrics információkatrmation

Latin szimbólumok észlelése in Fonts

A beágyazott licencelési információk kibontásarmation

Szöveg renderelése using font glyphs

Támogatja a különböző betűtípusokat

TrueType betűtípus betöltése, kibontása és mentése

Az Aspose.Font for Java könnyedén betöltheti, kibonthatja és mentheti a különböző betűtípusokat. Íme néhány sor kód a TrueType TTF-hez.

TTF betöltése, kibontása és mentése - Java

  
  

Az Aspose.Font egyedi betűtípus-feldolgozási API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: