Aspose.Font  for .NET

.NET API-k a betűtípusok manipulálására

Különféle betűtípusok betöltése, konvertálása és mentése, beleértve a TrueType-ot, a CFF-et, az OpenType-ot és a Type1-et a .NET-alapú alkalmazásokon belül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió Try Online
  
 

A betűtípus a szimbólumok grafikus megjelenítésének halmaza. A betűtípus megjelenése a betűtípus paramétereitől függ, például a típuscsaládtól, a betűtípustól, a betűtípus arányaitól stb. A betűtípusokkal való munka az interfészfejlesztés, -tervezés vagy tipográfia fontos része. A kezelőfelület megjelenése a választott betűtípustól függ, de számos tényezőt figyelembe kell vennie a megfelelő betűtípus kiválasztásához. Nem csak a felhasználók figyelnek a szövegek olvashatóságára, hanem a keresők is figyelembe veszik azokat a keresési eredmények kialakításakor

Az Aspose.Font for .NET egy rugalmas és könnyen használható könyvtár a különböző betűtípus-fájlok kezelésére. Ez az API többféle betűformátumot támogat, például TrueType, CFF, OpenType, EOT, WOFF, WOFF2 és Type1. Lehetővé teszi a betűtípusok betöltését, és az adatszerkezetükre vonatkozó információkat, valamint az összes betűtípushoz tartozó karakterjelet, kódolási információt biztosít. A végfelhasználók a renderelő alrendszeren keresztül kaphatnak segítséget a kívánt jelkép vagy szöveg megjelenítéséhez.

Speciális .NET Font Management API-szolgáltatások

Betűtípus-dokumentumok betöltése a lemezről

Betűtípusfájlok adatfolyamának betöltése

Olvassa el a betűtípus-információkat

Mentse el a frissített betűtípusfájlokat to disc

Olvassa el a Glyphs and Metrics információkatrmation

Latin szimbólumok észlelése in Fonts

A beágyazott licencelési információk kibontásarmation

Szöveg renderelése using font glyphs

Különféle betűtípusok támogatása

TrueType betűtípus betöltése, kibontása és mentése

Az Aspose.Font for .NET könnyen betöltheti, kibonthatja és mentheti a különböző betűtípusokat. Íme néhány sor kód a TrueType TTF-hez.

TTF betöltése, kibontása és mentése - C#

  
  

Az Aspose.Font egyedi betűtípus-kezelő API-kat kínál más népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: