Betűtípusok konvertálása C# segítségével

Betűformátum-átalakító API .NET-hez. Konvertálja a WOFF2, TTF, EOT és CFF betűtípusokat.

 

A .NET font API könnyen betölthet, menthet és konvertálhat különféle betűtípusokat, például CFF, OpenType, Type1 és TrueType gyűjteményeket. Betűtípus-adatszerkezetet biztosít bármely karakterjellel együtt, valamint kódolási információkat minden betűtípushoz, amelyek a karakterkódok és a karakterjel-azonosítók közötti leképezést jelentik. Az API bármilyen kívánt karakterjelet vagy szöveget, valamint speciális karakterjeleket tud előállítani, amelyek egyszerű grafikus funkciókkal, például mozgatási ponttal, vonallal és görbével stb.

A kütyük, környezetek, néhány operációs rendszer és sok más terület sokfélesége miatt különböző betűformátumokat kell használni különböző célokra, például különböző betűtípusok használata weboldalakon, alkalmazásokban és közzétételben. Néha szükség van az egyik betűtípust egy másikra átalakítani, hogy megfeleljen a kívánt megjelenítésnek.

A megoldás a következő betűtípusokat támogatja kimeneti formátumként: TrueType (TTF), Web Open Font Format (WOFF és WOFF2), Embedded OpenType formátum (EOT), Type 1 és Compact Font Format (CFF).

TrueType Font Web Open Font Format 2.0 verzió átalakítása.

Az API különböző betűtípusokat támogat olvasáshoz és íráshoz, itt található a lista az olvasáshoz és íráshoz. A TTF-ből WOFF2-be való átalakítás megfontolásához a folyamat az, hogy betölt egy betűtípust a támogatott formátumok bármelyikéből, az aktuális forgatókönyvnek megfelelő TrueType betűtípusból. Használja a SaveToFormat() metódust, amely két paraméteres kimeneti adatfolyamot és FontSavingFormats Felsorolás a kimeneti betűtípus kiválasztásához.

Végül hívja meg a SaveToFormat()-t, hogy a betűtípusokat a támogatott kimeneti formátumok bármelyikébe mentse, jelenleg a Web Open Font Format 2.0 verziójú WOFF2 formátumba.

Ha meg szeretné tekinteni ezt a funkciót egy tényleges, többplatformos alkalmazásban, keresse fel az Aspose Font Converter alkalmazást . Ezen kívül számos további API-megoldást találhat a betűtípusok és szövegek kezelésére.

Látogasson el a Dokumentáció oldalra, ahol megtalálja a megoldással való munka megkezdéséhez szükséges összes információt, például a főbb funkciókról szóló oktatóanyagokat vagy a megtanító cikkeket. a betűtípusról, a Kiadási megjegyzésekről, a Fejlesztői útmutatóról és más hasznos dolgokról.

C# kód példa TTF konvertálás WOFF2-re
Input file
Upload a file you want to convert
Output format
Select the target format

        GYIK

1. Konvertálhatok betűtípusokat ezzel az API-megoldással?

Az Aspose.Font olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a betűtípusok más formátumokká konvertálását online vagy programozottan. Ha azonnal online kell átalakítania a fontfájlokat, használhatja a Font Converter többplatformos alkalmazást.

2. Milyen betűtípusokat támogat a konverziós funkció?

Az API támogatja a TTF, WOFF, WOFF2, EOT, Type 1 és CFF-t bemenetként, valamint a TTF, WOFF és WOFF2-t kimeneti formátumként

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, amikor az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

 
  

Support and Learning Resources