Konvertálja a TTF-et WOFF-ra

TTF-WOFF konvertálási funkció a C# .NET számára. API a betűtípusok átalakításához.

 

TTF-WOFF konvertálás .NET-alapú alkalmazásokon belül, mindössze néhány sornyi kóddal. A Font API Solution for С# nagyon könnyen integrálható a termékbe. Ez a .NET API betűtípus-adatstruktúrát biztosít bármely karakterjellel, valamint kódolási információval minden betűtípushoz, amelyek a karakterkódok és a karakterjel-azonosítók közötti leképezést jelentik. Az API bármilyen kívánt karakterjelet vagy szöveget tud megjeleníteni, valamint speciális karakterjeleket, amelyek előállíthatók interfészek implementálásával olyan egyszerű grafikus funkciókkal, mint a mozgatási pont, vonal rajzolása és görbe stb.

A kütyük, környezetek, néhány operációs rendszer és sok más terület sokfélesége miatt különböző betűformátumokat kell használni különböző célokra, például különböző betűtípusok használata weboldalakon, alkalmazásokban és közzétételben. Így néha előfordulhat, hogy a TTF betűtípust egy másik formátumúvá kell átalakítani, hogy megfeleljen a kívánt megjelenítésnek.

Kínálunk Önnek egy С# .NET Api megoldást, amely támogatja a következő betűtípusokat beviteli formátumként: TrueType (TTF) és Web Open Font Format (WOFF és WOFF2).

TTF konvertálás WOFF-ba C#-on

Ha többet szeretne megtudni mindarról, amire szüksége van az API-val való együttműködéshez, valamint a betűtípusokkal kapcsolatos alapvető információkért, amelyek segítenek a kódolásukban, keresse fel a Dokumentáció oldalt, és válassza ki a kódolt nyelvet. ban ben.

  1. Nyissa meg a TTF-betűtípust a Open() módszerrel.
  2. Adja meg a WOFF kimenet beállításait.
  3. Konvertálja a TTF-et WOFF-ra a SaveToFormat() módszerrel, és adja át a WOFF-ot FontSavingFormats -ként .

Ismerkedjen meg a .NET Font API-val

  1. Telepítés parancssorból nuget install Aspose.Fontként, vagy a Visual Studio Package Manager konzolján keresztül az Install-Package Aspose.Font paranccsal.
  2. Alternatív megoldásként letöltheti az offline MSI telepítőt vagy a DLL-eket ZIP-fájlban a webhelyről downloads .
  3. Tekintse meg az említett funkció megvalósításának példáját a többplatformos Aspose programban TTF to WOFF Converter . Látogasson el a GitHub tárházába, ahol további kódpéldákat talál a Font API-megoldás C#-hoz használatára vonatkozóan. HÁLÓ.
TTF konvertálás WOFF-ba C#-on
Input file
Upload a file you want to convert
Output format
Select the target format

        GYIK

1. Átalakíthatom az TTF fájlt WOFF-re?

Az Aspose.Font megoldás olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a betűtípusok más formátumokká konvertálását online vagy programozottan. Ha azonnal online kell átalakítania a TTF-t WOFF-re, használhatja a Font Converter többplatformot Alkalmazás.

2. Milyen betűtípusokat támogat a konverziós funkció?

Az API támogatja a TTF, WOFF, WOFF2, EOT, Type 1 és CFF-t bemenetként, valamint a TTF, WOFF és WOFF2-t kimeneti formátumként

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, amikor az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

TTF Mi a TTF fájlformátum

A TrueType betűtípus vagy TTF jelenleg a legnépszerűbb. Ezt a formátumot először az Apple fejlesztette ki, és manapság a Microsoft és az Apple operációs rendszerek használják. A TTF font speciális technikákat használ a betűtípus kiváló minőségű megjelenítéséhez az alacsony képernyőfelbontású eszközökön. A kifejlesztett utasításokat használja, amelyek lehetővé teszik, hogy a betűtípusok hasonló minőségűek legyenek, mint a bittérképes betűtípusok.

WOFF Mi a WOFF fájlformátum

"A Web Open Font Format vagy WOFF 2009-ben lett kifejlesztve a webalkalmazások piacának igényeinek kielégítésére a TrueType és OpenType betűtípusok formátum-specifikus tömörítésével. Zlib tömörítést használ, amely körülbelül 40%-os tömörítést biztosít a betűtípusoknak. A WOFF formátum másik sajátossága, hogy hogy a formátum betűtípusa tartalmazhat csatolt további metaadatokat. Ezek a metaadatok nem befolyásolják a betűtípus megjelenítését, de szükség esetén megjelenhetnek a felhasználó számára."

Other Conversion Options

  

Support and Learning Resources