Converteer CFF naar TTF

CFF naar TTF-conversiefunctionaliteit voor C# .NET. API om lettertypen te transformeren.

 

CFF naar TTF-conversie binnen op .NET gebaseerde applicaties met slechts een paar regels code. Font API-oplossing voor С# is heel eenvoudig te integreren in uw product. Deze .NET API biedt een lettertype-gegevensstructuur samen met alle glyph- en coderingsinformatie voor alle lettertypen die een toewijzing vertegenwoordigen tussen tekencodes en glyph-ID's. API kan elke gewenste glyph of tekst weergeven, evenals speciale glyphs, die kunnen worden weergegeven door interfaces te implementeren met behulp van eenvoudige grafische functionaliteit zoals verplaatsingspunt, tekenlijn en curve, enz.

Vanwege de uiteenlopende aard van gadgets, omgevingen, een paar besturingssystemen en vele andere gebieden om verschillende lettertype-indelingen te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het gebruik van verschillende lettertypen op webpagina's, toepassingen en publicaties. Dus soms moet u het CFF-lettertype omzetten in een ander lettertype met een ander formaat om aan de vereiste weergave te voldoen.

We bieden u С# .NET Api-oplossing die de volgende lettertypen ondersteunt als invoerformaten: TrueType (TTF) en Web Open Font Format (WOFF en WOFF2).

CFF naar TTF-conversie op C#

Voor meer informatie over alles wat u nodig hebt om met de API te werken en de basisinformatie over lettertypen waarmee u ze kunt coderen, gaat u naar Documentatie en kiest u de taal die u codeert in.

  1. Open het CFF-lettertype met de methode Open() .
  2. Geef de TTF-uitvoerinstellingen op.
  3. Converteer CFF naar TTF met de methode SaveToFormat() en geef TTF door als FontSavingFormats .

Aan de slag met .NET Font API

  1. Installeer vanaf de opdrachtregel als nuget install Aspose.Font of via Package Manager Console van Visual Studio met Install-Package Aspose.Font.
  2. U kunt ook het offline MSI-installatieprogramma of DLL’s in een ZIP-bestand downloaden van downloads .
  3. Zie het voorbeeld van realisatie van de genoemde functionaliteit in platformonafhankelijke Aspose CFF naar TTF Converter . Ga naar onze GitHub repository voor meer codevoorbeelden over het werken met Font API Solution for C# .NET.
CFF naar TTF-conversie op C#
Input file
Upload a file you want to convert
Output format
Select the target format

        FAQ

1. Kan ik CFF converteren naar TTF?

De Aspose.Font-oplossing heeft functionaliteit waarmee u lettertypen online of programmatisch naar andere formaten kunt converteren. Als u CFF direct online moet omzetten in TTF, kunt u Font Converter platformoverschrijdend gebruiken sollicitatie.

2. Welke lettertypeformaten worden ondersteund door de conversiefunctionaliteit?

De API ondersteunt TTF, WOFF, WOFF2, EOT, Type 1 en CFF als invoer en TTF, WOFF en WOFF2 als uitvoerformaten

3. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis, wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en het product indien nodig kunt kopen.

CFF Wat is CFF bestandsformaat

Compact Font Format of CFF is ook bekend als Type 2 font format, of CFF/Type 2 font format. Er wordt gezegd dat CFF niet precies het lettertypeformaat is, maar de manier om andere lettertypeformaten te comprimeren, zoals Type 1. Net als Type 1 en TrueType-formaten gebruikt CFF ook hints. Het gebruikt dezelfde methoden om hints weer te geven als Type 1, maar ze zijn gemakkelijker en schoner om in code te schrijven en bieden een opmerkelijke ruimtebesparing.

TTF Wat is TTF bestandsformaat

TrueType Font-formaat of TTF is inmiddels het populairst. Dit formaat is voor het eerst ontwikkeld door Apple en wordt tegenwoordig gebruikt in de besturingssystemen van Microsoft en Apple. TTF-lettertype maakt gebruik van speciale technieken om de hoogwaardige weergave van het lettertype te leveren op apparaten met een lage schermresolutie. Het maakt gebruik van de ontwikkelde tool met instructies waarmee lettertypen een vergelijkbare kwaliteit hebben als bitmaplettertypen.

Other Conversion Options

  

Support and Learning Resources