TYPE1’i WOFF’ye dönüştür

Java için TYPE1’den WOFF’a Dönüştürme işlevi. Yazı tiplerini dönüştürmek için API.

 

Java tabanlı uygulamalarda yalnızca birkaç satır kodla TYPE1'den WOFF'a dönüştürme. С++ için Font API Çözümü ürününüze entegre etmek gerçekten çok kolay. Bu Java API, karakter kodları ve glif tanımlayıcıları arasındaki bir eşlemeyi temsil eden tüm yazı tipi türleri için kodlama bilgilerinin yanı sıra herhangi bir glif ile birlikte yazı tipi veri yapısı sağlar. API, istenen herhangi bir glif veya metnin yanı sıra hareket noktası, çizim çizgisi ve eğri vb. gibi basit grafik işlevleri kullanılarak arabirimler uygulanarak oluşturulabilen özel glifleri oluşturabilir.

Gadget'ların, ortamların, birkaç işletim sisteminin ve diğer birçok alanın farklı doğası nedeniyle, web sayfalarında, uygulamalarda ve yayınlarda farklı yazı tiplerini kullanmak gibi farklı amaçlara hizmet etmek için farklı yazı tipi biçimleri kullanmak. Bu nedenle, bazen gerekli ekranı karşılamak için TYPE1 yazı tipini farklı bir formatta başka bir yazı tipine dönüştürme ihtiyacıyla karşılaşabilirsiniz.

Giriş biçimleri olarak sonraki yazı tiplerini destekleyen Java Api Çözümü sunuyoruz: TrueType (TTF) ve Web Açık Yazı Tipi Biçimi (WOFF ve WOFF2).

Java'da TYPE1'den WOFF'a Dönüşüm

API ile çalışmak için ihtiyacınız olan her şey ve bunları kodlamanıza yardımcı olacak yazı tipleriyle ilgili temel bilgiler hakkında daha fazla bilgi edinmek için Belgelere gidin ve kodladığınız dili seçin içinde.

  1. Open() Yöntemini kullanarak TYPE1 yazı tipini açın.
  2. WOFF çıkış ayarlarını belirtin.
  3. SaveToFormat() kullanarak TYPE1’i WOFF’a dönüştürün Yöntem ve WOFF’u FontSavingFormats olarak iletin.

Dönüşüm Gereksinimleri

TYPE1’den WOFF’a dönüştürmeye devam etmek için Java Yazı Tipi API’si ana gereksinimdir.

  1. Java tabanlı proje için doğrudan bir Aspose Maven Repository ‘den Font API’sini alın ve kitaplıkları pom.xml’niz.
  2. Alternatif olarak, indirilenler adresinden bir ZIP dosyası alabilirsiniz.
  3. Bahsedilen işlevselliğin platformlar arası Aspose TYPE1 to WOFF Converter uygulamasında gerçekleştirilmesi örneğine bakın. Java için Font API Çözümü ile nasıl çalışılacağına ilişkin daha fazla kod örneği almak için GitHub depomuza gidin.
Java'da TYPE1'den WOFF'a Dönüşüm
Input file
Upload a file you want to convert
Output format
Select the target format

        



SSS

1. TYPE1 dosyasını WOFF biçimine dönüştürebilir miyim?

Aspose.Font çözümü, yazı tiplerini çevrimiçi veya programlı olarak başka formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan işlevselliğe sahiptir. TYPE1 dosyasını anında çevrimiçi olarak WOFF biçimine dönüştürmeniz gerekiyorsa, Font Converter çapraz platformunu kullanmak isteyebilirsiniz. başvuru.

2. Dönüştürme işlevi hangi yazı tipi biçimlerini destekler?

API, giriş olarak TTF, WOFF, WOFF2, EOT, Type 1 ve CFF’yi ve çıkış biçimleri olarak TTF, WOFF ve WOFF2’yi destekler

3. İşlev ücretsiz mi?

Çapraz platform dönüştürücüler ücretsizdir; API çözümü için ücretsiz Deneme sürümü alabilir ve ardından gerekirse ürünü satın alabilirsiniz.

TYPE1 TYPE1 Dosya Biçimi nedir

Type 1 formatı, 1984 yılında PostScript programlama dili ile birlikte piyasaya çıktı, bu nedenle formata Postscript Type 1 de denir. Postscript programının özel bir formudur ve yazı tipini tanımlamaya yönelik dosya formatıdır. Tip 1 formatı, yazıcılar ve bilgisayarlar tarafından ya yerleşik tercümanlar tarafından ya da Adobe Type Manager gibi ek yardımcı programlar tarafından tanınır. Yazı tipleri, Unicode kodlama standartlarını desteklemez.

WOFF WOFF Dosya Biçimi nedir

Web Open Font Format veya WOFF, 2009 yılında TrueType ve OpenType yazı tiplerine formata özel sıkıştırma ekleyerek web uygulama pazarının ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Yazı tiplerine yaklaşık %40 sıkıştırma sağlayan zlib sıkıştırmasını kullanır. WOFF formatının bir başka özelliği de şudur: biçimin yazı tipi ekli ek meta veriler içerebilir. Bu meta veriler, yazı tipinin oluşturma şeklini etkilemez, ancak gerektiğinde bir kullanıcıya gösterilebilir.

Other Conversion Options

  

Support and Learning Resources