Aspose.Imaging  for Java

Java-bibliotheek en API voor beeldverwerking

Maak, laad, manipuleer of converteer afbeeldingen zonder dat een afbeeldingseditor nodig is.

  Download gratis proefversie
  
 

Aspose.Imaging for Java is een bibliotheek met geavanceerde functies voor beeldverwerking. Met deze API kunt u eenvoudig afbeeldingen of foto's maken, laden, manipuleren, converteren, comprimeren. Ook Asponeren. De beeldbibliotheek ondersteunt tekenen en werken met grafische primitieven. Het exporteren en converteren van afbeeldingen (inclusief uniforme beeldverwerking van meerdere pagina's) is een van de API-kernfuncties, samen met afbeeldingstransformaties (formaat wijzigen, bijsnijden, spiegelen en roteren, binarisatie, grijswaarden, aanpassen), geavanceerde functies voor beeldmanipulatie (filteren, dithering, maskeren, rechtzetten ) en geheugenoptimalisatiestrategieën.

Aspose.Imaging voor Java is een flexibele, stabiele en krachtige API die de meest gebruikte formaten kan verwerken, samen met enkele speciale formaten zoals DjVu, DICOM, WebP & DNG.

Geavanceerde API-functies voor beeldverwerking

Afbeeldingen maken, laden en bewerken

Afbeelding rechtzetten

Ondersteuning van geanimeerde afbeeldingen met meerdere frames

Uniforme beeldpagina (frame) verwerking

Teken afbeeldingen met behulp van afbeeldingen (grafisch pad en verschillende geometrische vormen)

Strategieën voor geheugenoptimalisatie

Teken tekst terwijl u de lettertype-aspecten controleert

SVG opslaan met ingesloten of geëxporteerde lettertypen

Verschillende afbeeldingsfilters en effecten

Converteer afbeeldingsformaten

Naast de uitgebreide reeks verwerkingsroutines biedt API ook een reeks geavanceerde algoritmen die het een alles-in-één oplossing voor beeldconversie maken. Deze algoritmen zijn ingekapseld in gespecialiseerde klassen, die eenvoudig te gebruiken zijn en afbeeldingen betrouwbaar kunnen exporteren naar conventionele rasterformaten samen met PSD-, WMF-, EMF-, DjVu-, DICOM-, DNG- en WebP-formaten.

Met behulp van deze bibliotheek is formaatconversie net zo eenvoudig als het wijzigen van de bestandsextensie naar het gewenste formaat.

Afbeelding opslaan in verschillende formaten - Java

Dynamisch afbeeldingen tekenen

Aspose.Imaging voor Java ondersteunt een geavanceerde set tekenfuncties samen met de kernfunctionaliteit. Ontwikkelaars kunnen op het afbeeldingsoppervlak tekenen door de pixelinformatie te manipuleren of door de geavanceerde functionaliteit zoals afbeeldingen en paden te gebruiken.

Met de Java-afbeeldingsbibliotheek kunt u eenvoudig lijnen, krommen, rechthoeken en andere geometrische vormen tekenen, gesloten vormen vullen met effen kleuren of verlopen en texturen, tekst tekenen met opties voor nauwkeurige controle over het lettertype en afbeeldingen tekenen door bestaande afbeeldingsgegevens te laden.

Foto's bewerken

Aspose.Imaging biedt de mogelijkheid om foto's te laden, te bewerken, te verwerken en op te slaan. Met behulp van de bibliotheek kunt u eenvoudig geladen foto's bewerken, filters toepassen en ze manipuleren met behulp van afbeeldingen en paden. Met Aspose.Imaging kunt u eenvoudig foto's filteren.

Foto's laden, bewerken, filteren en opslaan - Java

Afbeeldingen comprimeren

Aspose.Imaging voor Java ondersteunt gecomprimeerde vectorafbeeldingen. Het zijn vectorafbeeldingen van de EMF-, WMF-, SVG-formaten die zijn gecomprimeerd met behulp van een zip-archivering. Hun grootte is gemiddeld 30-70% van het origineel. Dit bespaart ruimte op media en vermindert de tijd voor bestandsoverdracht via het netwerk.

Maak een afbeelding, manipuleer en bewaar deze op schijf

Met Aspose.Imaging voor Java kunt u eenvoudig afbeeldingen maken met gespecificeerde parameters, deze manipuleren en opslaan.

Maak een png-afbeelding, manipuleer het en sla op - Java

  
  
  

Aspose.Imaging biedt individuele Imaging API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: