Conversie van afbeeldingsbestanden via Java

Converteer afbeeldingsformaten, metabestanden, WebP, SVG, APNG om platformonafhankelijke Java-applicaties te bouwen.

 

Voor elke geavanceerde beeldverwerkingstoepassing stelt Java Image API de ontwikkelaars in staat om afbeeldingen te maken, laden, manipuleren of renderen zonder enige vereiste van een afbeeldingseditor. Het kan vector- en rasterafbeeldingen, inclusief foto’s en afbeeldingen, converteren naar PSD, PDF, GIF, PNG, DICOM, DXF, SVG, JPG, JPEG2000, APNG, BMP, TIFF, HTML5 CANVAS, WMF, EMF, WEBP en andere afbeeldingsformaten. API biedt binarisatie en grijsschaalmethode om afbeeldingen naar zwart-wit en grijswaarden te converteren, evenals open documentafbeeldingen, RGB-kleursysteem naar CMYK en meer.

Interconversie van afbeeldingsbestanden

Met behulp van Java Image API is Inter-conversie eenvoudig en ontwikkelaars hoeven in elk geval slechts een paar coderegels te schrijven, waaronder afbeelding naar jpg, afbeelding naar bmp, afbeelding naar png enz. API biedt Image.load om de afbeeldingen te laden. Specificeer relevante afbeeldingsopties van de ImageOptionsBase en roep de opslagmethode aan met het uitvoerbeeldbestand en opties als parameters.

Java-code voor interconversie van afbeeldingen

Rasterafbeelding naar PSD-conversie

Proces voor het converteren van rasterafbeeldingen naar PSD is hetzelfde als voor interconversie van afbeeldingen, behalve dat API PsdOptions biedt voor specifieke PSD-instellingen. Programmeurs kunnen het gemakkelijk verbeteren voor hun specifieke behoeften.

Java-code voor rasterafbeeldingen naar PSD-conversie

Corel Draw CDR converteren naar afbeeldingen

Het conversieproces van CDR is bijna hetzelfde, CDR-bestand laden, relevante opties voor het opslaan van afbeeldingen gebruiken en de methode Opslaan aanroepen. Image API biedt VectorRasterizationOptions voor het instellen van de vereiste parameters. En aan deze rasteropties kunnen de vereiste afbeeldingsopties voor hun instellingen worden toegewezen. Roep uiteindelijk de save-methode aan.

Java-code voor CDR naar afbeeldingen


Alle ondersteunde afbeeldingen formaten om van te converteren

Hieronder vindt u een volledige lijst van de afbeeldingsindelingen waarnaar u kunt converteren:


Alle ondersteunde afbeeldingsindelingen om naar te converteren

Hieronder vindt u een volledige lijst van de afbeeldingsindelingen waaruit u kunt converteren: