Aspose.Imaging  for .NET

.NET platformonafhankelijke bibliotheek - API voor beeldverwerking

Maak, laad, manipuleer of converteer afbeeldingen zonder dat een afbeeldingseditor nodig is.

  Download gratis proefversie
Test  
 

Ontgrendel het volledige potentieel van beeldverwerking met Aspose.Imaging voor .NET

Aspose.Imaging voor .NET is een gebruiksvriendelijke bibliotheek die u geavanceerde beeldverwerkingsmogelijkheden biedt. Met deze veelzijdige API kunt u moeiteloos afbeeldingen of foto's maken, laden, manipuleren, converteren en comprimeren, waardoor een breed scala aan beeldverwerkingsfuncties mogelijk wordt gemaakt, allemaal zonder dat u een speciale afbeeldingseditor nodig heeft.

Ontdek de belangrijkste kenmerken:

  • Beeldtransformatie: het formaat wijzigen, bijsnijden, spiegelen, roteren, binariseren, grijstinten, rechtzetten en afbeeldingen eenvoudig aanpassen.
  • Geavanceerde manipulatie: pas filters, alpha-blending, toverstaftool toe, verwijder watermerk, verwijder achtergrond, dithering en maskering om de controle over uw beeldverwerkingstaken over te nemen.
  • Efficiënte geheugenoptimalisatie: Geniet van geheugenoptimalisatiestrategieën die zorgen voor een soepele en efficiënte beeldverwerking.
  • Teken- en grafische primitieven: benut de kracht van tekengereedschappen en werk met grafische primitieven om uw projecten te verbeteren.
  • Exporteren en converteren: Afbeeldingen naadloos exporteren en converteren, inclusief uniforme beeldverwerking van meerdere pagina's.

Formaatcompatibiliteit

Aspose.Imaging voor .NET is niet alleen flexibel en stabiel, maar ook veelzijdig. Het ondersteunt de meest gebruikte beeldformaten en gaat nog een stap verder door ondersteuning te bieden voor speciale formaten zoals DjVu, DICOM, WebP, EPS en DNG. Dankzij deze uitgebreide formaatondersteuning is dit uw ideale oplossing voor een breed scala aan beeldverwerkingstaken.

Compatibiliteit tussen platforms

Aspose.Imaging is een platformonafhankelijke bibliotheek die compatibiliteit met zowel Windows- als Linux-omgevingen garandeert. Of u nu op een Windows- of Linux-systeem werkt, u kunt erop vertrouwen dat Aspose.Imaging consistente, hoogwaardige beeldverwerkingsmogelijkheden levert.

Til uw beeldverwerkingsprojecten naar nieuwe hoogten met Aspose.Imaging voor .NET. Ervaar vandaag nog de flexibiliteit, stabiliteit en kracht van onze API.

Geavanceerde API-functies voor beeldverwerking

Afbeeldingen maken, laden en bewerken

Afbeelding rechtzetten

Ondersteuning van geanimeerde afbeeldingen met meerdere frames

Uniforme beeldpagina (frame) verwerking

Teken afbeeldingen met behulp van afbeeldingen (grafisch pad en verschillende geometrische vormen)

Strategieën voor geheugenoptimalisatie

Teken tekst terwijl u de lettertype-aspecten controleert

SVG opslaan met ingesloten of geëxporteerde lettertypen

Verschillende afbeeldingsfilters en effecten

Converteer afbeeldingsformaten

Naast de uitgebreide reeks verwerkingsroutines biedt API ook een reeks geavanceerde algoritmen die het een alles-in-één oplossing voor beeldconversie maken. Deze algoritmen zijn ingekapseld in gespecialiseerde klassen, die eenvoudig te gebruiken zijn en afbeeldingen betrouwbaar kunnen exporteren naar conventionele rasterformaten samen met PSD-, WMF-, EMF-, DjVu-, DICOM-, DNG- en WebP-formaten.

Met behulp van deze bibliotheek is formaatconversie net zo eenvoudig als het wijzigen van de bestandsextensie naar het gewenste formaat.

Afbeelding opslaan in verschillende formaten - C#

Dynamisch afbeeldingen tekenen

Aspose.Imaging voor .NET ondersteunt een geavanceerde set tekenfuncties samen met de kernfunctionaliteit. Ontwikkelaars kunnen op het afbeeldingsoppervlak tekenen door de pixelinformatie te manipuleren of door de geavanceerde functionaliteit zoals afbeeldingen en paden te gebruiken.

Met de .NET-afbeeldingsbibliotheek kunt u eenvoudig lijnen, krommen, rechthoeken en andere geometrische vormen tekenen, gesloten vormen vullen met effen kleuren of verlopen en texturen, tekst tekenen met opties voor nauwkeurige controle over het lettertype en afbeeldingen tekenen door bestaande afbeeldingsgegevens te laden.

Foto's bewerken

Aspose.Imaging biedt de mogelijkheid om foto's te laden, te bewerken, te verwerken en op te slaan. Met behulp van de bibliotheek kunt u eenvoudig geladen foto's bewerken, filters toepassen en ze manipuleren met behulp van afbeeldingen en paden. Met Aspose.Imaging kunt u eenvoudig foto's filteren.

Foto's laden, bewerken, filteren en opslaan - C#

Afbeeldingen comprimeren

Aspose.Imaging voor .NET ondersteunt gecomprimeerde vectorafbeeldingen. Het zijn vectorafbeeldingen van de EMF-, WMF-, SVG-formaten die zijn gecomprimeerd met behulp van een zip-archivering. Hun grootte is gemiddeld 30-70% van het origineel. Dit bespaart ruimte op media en vermindert de tijd voor bestandsoverdracht via het netwerk.

Maak een afbeelding, manipuleer en bewaar deze op schijf

Met Aspose.Imaging voor .NET kunt u eenvoudig afbeeldingen maken met gespecificeerde parameters, deze manipuleren en opslaan.

Maak een png-afbeelding, manipuleer het en sla op - C#

  
Test  

Aspose.Imaging biedt individuele Imaging API's voor andere populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: