Aspose.Imaging  for .NET

.NET plattformsoberoende bibliotek - API för bildbehandling

Skapa, ladda, manipulera eller konvertera bilder utan att behöva någon bildredigerare.

  Ladda ner gratis provversion
Test  
 

Lås upp hela potentialen för bildbehandling med Aspose.Imaging för .NET

Aspose.Imaging för .NET är ett användarvänligt bibliotek som ger dig avancerade bildbehandlingsmöjligheter. Med detta mångsidiga API kan du enkelt skapa, ladda, manipulera, konvertera och komprimera bilder eller foton, vilket möjliggör ett brett utbud av bildbehandlingsfunktioner utan att behöva en dedikerad bildredigerare.

Upptäck nyckelfunktioner:

  • Bildomvandling: Ändra storlek, beskära, vänd, rotera, binarisera, gråskala, snedställa och justera bilder med lätthet.
  • Avancerad manipulering: Använd filter, alfablandning, trollstavsverktyg, ta bort vattenstämpel, ta bort bakgrund, rastning och maskering för att ta kontroll över dina bildbehandlingsuppgifter.
  • Effektiv minnesoptimering: Njut av minnesoptimeringsstrategier som säkerställer smidig och effektiv bildbehandling.
  • Ritning och grafiska primitiver: Utnyttja kraften i ritverktyg och arbeta med grafiska primitiver för att förbättra dina projekt.
  • Exportera och konvertera: Exportera och konvertera bilder sömlöst, inklusive enhetlig flersidig bildbehandling.

Formatkompatibilitet

Aspose.Imaging för .NET är inte bara flexibel och stabil utan också mångsidig. Den stöder de vanligaste bildformaten, och den går ett steg längre genom att tillhandahålla stöd för specialformat som DjVu, DICOM, WebP, EPS och DNG. Detta omfattande formatstöd gör det till din bästa lösning för ett brett utbud av bildbehandlingsuppgifter.

Cross-Platform-kompatibilitet

Aspose.Imaging är ett plattformsoberoende bibliotek som säkerställer kompatibilitet med både Windows- och Linux-miljöer. Oavsett om du arbetar på ett Windows- eller Linux-system kan du lita på att Aspose.Imaging levererar konsekventa bildbehandlingsmöjligheter av hög kvalitet.

Lyft dina bildbehandlingsprojekt till nya höjder med Aspose.Imaging för .NET. Upplev flexibiliteten, stabiliteten och kraften i vårt API idag.

Avancerade API-funktioner för bildbehandling

Skapa, ladda och redigera bilder

Bildsnedvridning

Stöd animerade flerbildsbilder

Enhetlig bearbetning av bildsidor (ram).

Rita bilder med grafik (grafikbana och olika geometriska former)

Minnesoptimeringsstrategier

Rita text samtidigt som du kontrollerar teckensnittsaspekterna

Spara SVG med typsnitt inbäddade eller exporterade

Olika bildfilter och effekter

Konvertera bildformat

Tillsammans med den rika uppsättningen av bearbetningsrutiner tillhandahåller API också en rad avancerade algoritmer som gör det till en allt-i-ett-lösning för bildkonvertering. Dessa algoritmer är inkapslade i specialiserade klasser, som är enkla att använda och kan exportera bilder till konventionella rasterformat tillsammans med PSD, WMF, EMF, DjVu, DICOM, DNG och WebP-format med tillförlitlighet.

Med hjälp av detta bibliotek är formatkonvertering lika enkelt som att ändra filtillägget till önskat format.

Spara bilden i olika format - C#

Rita bilder dynamiskt

Aspose.Imaging för .NET stöder en avancerad uppsättning ritfunktioner tillsammans med kärnfunktionaliteten. Utvecklare kan rita på bildytan antingen genom att manipulera pixelinformationen eller genom att använda avancerade funktioner som grafik och banor.

Med .NET bildbibliotek kan du enkelt rita linjer, kurvor, rektanglar och andra geometriska former, fylla slutna former med solida färger eller gradienter och texturer, rita text med alternativ för finkontroll över typsnittet och rita bilder genom att ladda befintlig bilddata.

Redigera foton

Aspose.Imaging ger möjlighet att ladda, redigera, bearbeta och spara foton. Med hjälp av bibliotek kan du enkelt redigera laddade foton, tillämpa filter, manipulera dem med grafik och sökvägar. Med Aspose.Imaging kan du enkelt filtrera foton.

Ladda, redigera, filtrera och spara foton - C#

Komprimera bilder

Aspose.Imaging för .NET stöder komprimerade vektorbilder. De är vektorbilder av formaten EMF, WMF, SVG komprimerade med hjälp av en zip-arkivering. Deras storlek är i genomsnitt 30-70% av originalet. Detta sparar utrymme på media och minskar filöverföringstiden över nätverket.

Skapa en bild, manipulera och spara den på disk

Med Aspose.Imaging för .NET kan du enkelt skapa bilder med specificerade parametrar, manipulera dem och spara.

Skapa png-bild, manipulera den och spara - C#

  
Test  

Aspose.Imaging erbjuder individuella Imaging API:er för andra populära utvecklingsmiljöer enligt listan nedan: