Βήματα για τη μετατροπή του ONETOC2 σε BMP

Το Aspose.Note για Java είναι ένα API για επεξεργασία, προβολή ή μετατροπή αρχείων Microsoft OneNote σε PDF, JPG, PNG, BMP και μορφές εικόνας TIFF. Είναι ένα αυτόνομο, φιλικό προς το χρήστη και γρήγορο API εφαρμογής και δεν χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό. Υποστηρίζει επεκτάσεις .one και .onenote με μετατροπή υψηλής απόδοσης.


Ξεκινήστε με το Java OneNote API

Το Aspose.NOTE για .NET υποστηρίζεται σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

  1. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το Aspose.Note για Java απευθείας από ένα έργο που βασίζεται στο Aspose Maven Repository και να συμπεριλάβετε βιβλιοθήκες στο pom.xml σας .
  2. Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε ένα αρχείο ZIP από τις λήψεις.

Βήματα για τη μετατροπή του ONETOC2 σε BMP χρησιμοποιώντας Java

Το Aspose.NOTE διευκολύνει τους προγραμματιστές να φορτώσουν και να μετατρέψουν ONE αρχεία σε BMP σε λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

  1. Φορτώστε ΕΝΑ αρχείο με την κατηγορία Document
  2. Δημιουργήστε αντικείμενο ImageSaveOptions με SaveFormat.BMP ως παράμετρο.
  3. Καλέστε τη μέθοδο Document.SaveONETOC2 Τι είναι μορφή αρχείου ONETOC2

Όσοι έχουν εργαστεί με την εφαρμογή Microsoft OneNote μπορεί να έχουν παρατηρήσει την παρουσία αρχείων .onetoc2 στο φάκελο του σημειωματάριου. Το Microsoft OneNote δημιουργεί δυαδικό αρχείο .onetoc2 ως Πίνακας Περιεχομένων για τη διατήρηση ενός ευρετηρίου σχετικά με τη σειρά των διαφορετικών ενοτήτων λήψης σημειώσεων σε ένα σημειωματάριο. Το σημειωματάριο είναι μια συλλογή αρχείων ενοτήτων που αποθηκεύονται στον ίδιο κατάλογο. Το αρχείο .onetoc2 χρησιμοποιεί μια συλλογή ιδιοτήτων για να καθορίσει ρυθμίσεις όπως η σειρά των ενοτήτων μέσα στο σημειωματάριο και το χρώμα του σημειωματάριου.

BMP Τι είναι μορφή αρχείου BMP

Τα αρχεία με επέκταση .BMP αντιπροσωπεύουν αρχεία εικόνας Bitmap που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ψηφιακών εικόνων bitmap. Αυτές οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από τον προσαρμογέα γραφικών και ονομάζονται επίσης μορφή αρχείου bitmap ανεξάρτητα από τη συσκευή (DIB). Αυτή η ανεξαρτησία εξυπηρετεί το σκοπό του ανοίγματος του αρχείου σε πολλές πλατφόρμες όπως τα Microsoft Windows και Mac. Η μορφή αρχείου BMP μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα ως δισδιάστατες ψηφιακές εικόνες τόσο σε μονόχρωμη όσο και σε έγχρωμη μορφή με διάφορα βάθη χρωμάτων.

Άλλες υποστηριζόμενες ONETOC2 μετατροπές με χρήση Java

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το ONETOC2 σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)