Μετατροπή Microsoft OneNote μέσω C#

Μετατρέψτε το Microsoft OneNote σε PDF και εικόνες, συμπεριλαμβανομένων BMP, JPG, PNG, TIFF για τη δημιουργία εφαρμογών .NET μεταξύ πλατφορμών.

 

Το OneNote είναι μια εφαρμογή του Office για δημιουργία, επεξεργασία και αποθήκευση σημειώσεων. Επιπλέον, σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο μπορεί να εισαχθεί στο OneNote, συμπεριλαμβανομένων ενός πίνακα, μιας εικόνας, ενός συνδέσμου, μιας εκτύπωσης ενός αρχείου, ενός βίντεο κλιπ, μιας εγγραφής ήχου κ.λπ.

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση του Microsoft OneNote στο σύστημά σας ενώ εργάζεστε με αρχεία OneNote, εάν το σύστημά σας βασίζεται σε .NET, οι εφαρμογές του NET μπορούν να χειριστούν αρχεία OneNote εύκολα μετά το *.NET OneNote API * ενσωμάτωση. Λειτουργεί ως αυτόνομο και φιλικό προς το χρήστη, οι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να το ενσωματώσουν για τη μετατροπή αρχείων επέκτασης .onetoc2 στην επιθυμητή μορφή, όπως μορφές εικόνας PDF και BMP, GIF, JPEG, PNG ή TIFF. Η εφαρμογή υποστηρίζει επεξεργασία. μετατροπή και αναγνώριση χαρακτήρων. Το εργαλείο μας σάς επιτρέπει να μετατρέψετε το OneNote σε οποιαδήποτε εικόνα και άλλες μορφές. Αυτό είναι βολικό, ειδικά εάν πρέπει να αντιγράψετε πληροφορίες από μια επαγγελματική κάρτα από το OneNote.

Μετατροπή OneNote

Το API παρέχει Κλάση εγγράφου για τη φόρτωση αρχείων OneNote. Μετά τη φόρτωση του εγγράφου, καλέστε τη μέθοδο Αποθήκευση με αρχείο PDF εξόδου και SaveFormat .Pdf ως παραμέτρους . Η διαδικασία μετατροπής από ένα σε PDF είναι γρήγορη, εξαρτάται από το μέγεθος του αρχείου, αλλά συνήθως διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetopdf = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PDF 

4. onetopdf.Save("output.pdf", SaveFormat.Pdf); 

Μετατρέψτε το OneNote σε Εικόνες JPG, PNG, BMP, TIFF και άλλα

Ακριβώς όπως η μετατροπή PDF, η διαδικασία μετατροπής του Microsoft OneNote σε μορφές εικόνας είναι σχεδόν η ίδια. Αυτό σημαίνει φόρτωση του αρχείου OneNote και κλήση της μεθόδου Save, παρέχοντας τη σχετική εικόνα και SaveFormat.Imageformat ως παραμέτρους. Εκτός από εφαρμογές λογισμικού επιτραπέζιου υπολογιστή, είναι επίσης εύκολο να ενσωματωθεί σε εφαρμογές βασισμένες στον ιστό για λύσεις μετατροπής onetoc2 σε εικόνα που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetoImage = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PNG. For other image formats Bmp, Jpeg, Gif etc. Use appropraite format with SaveFormat

4. onetoImage.Save("output.png", SaveFormat.Png);