Μετατροπή ONETOC2 σε BMP μέσω C#

Εξαγωγή του OneNote® ONETOC2 στο BMP σε .NET Framework, .NET Core.

 

Πώς να μετατρέψετε το ONETOC2 σε BMP χρησιμοποιώντας C#

Για να μετατρέψουμε το ONETOC2 σε BMP, θα χρησιμοποιήσουμε το Aspose.Note για .NET API που είναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, ισχυρό και εύκολο στη χρήση API χειρισμού και μετατροπής εγγράφων για πλατφόρμα C#. Ανοίξτε τον διαχειριστή πακέτων NuGet, αναζητήστε το Aspose.Note και εγκαταστήστε το. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη εντολή από την Κονσόλα Package Manager.

Package Manager Console Command

PM> Install-Package Aspose.Note

Βήματα για τη μετατροπή του ONETOC2 σε BMP μέσω C#

Το Aspose.NOTE διευκολύνει τους προγραμματιστές να φορτώνουν και να μετατρέπουν αρχεία ONETOC2 σε BMP σε λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

  1. Φορτώστε το αρχείο ONETOC2 με την κλάση εγγράφων
  2. Καλέστε τη μέθοδο Document.Save
  3. Περάστε τη διαδρομή αρχείου εξόδου και SaveFormat.BMP ως παραμέτρους

Απαιτήσεις συστήματος

Το Aspose.NOTE για .NET υποστηρίζεται σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε τις ακόλουθες προϋποθέσεις.

  1. Microsoft Windows ή συμβατό λειτουργικό σύστημα με .NET Framework, .NET Core και PHP, VBScript, Delphi, C++ μέσω COM Interop.
  2. Περιβάλλον ανάπτυξης όπως το Microsoft Visual Studio.
  3. Aspose.NOTE για .NET DLL που αναφέρεται στο έργο σας.

Μια αυτόνομη βιβλιοθήκη χειρισμού εγγράφων OneNote με δυνατότητα ανάγνωσης, δημιουργίας, επεξεργασίας και μετατροπής αρχείων Microsoft OneNote. Το OneNote API προσφέρει επίσης τη φόρτωση εγγράφων, την απόδοση κειμένου και εικόνων, την πλοήγηση στο μοντέλο αντικειμένου εγγράφου, την εξαγωγή κειμένου από οποιοδήποτε μέρος ενός αρχείου και πολλά άλλα.

 

Σχετικά με τη χειραγώγηση εγγράφων του Microsoft OneNote

Όσοι έχουν εργαστεί με την εφαρμογή Microsoft OneNote μπορεί να έχουν παρατηρήσει την παρουσία αρχείων .onetoc2 στο φάκελο του σημειωματάριου. Το Microsoft OneNote δημιουργεί δυαδικό αρχείο .onetoc2 ως Πίνακας Περιεχομένων για τη διατήρηση ενός ευρετηρίου σχετικά με τη σειρά των διαφορετικών ενοτήτων λήψης σημειώσεων σε ένα σημειωματάριο. Το σημειωματάριο είναι μια συλλογή αρχείων ενοτήτων που αποθηκεύονται στον ίδιο κατάλογο. Το αρχείο .onetoc2 χρησιμοποιεί μια συλλογή ιδιοτήτων για να καθορίσει ρυθμίσεις όπως η σειρά των ενοτήτων μέσα στο σημειωματάριο και το χρώμα του σημειωματάριου.

Σχετικά με τη μορφή αρχείου BMP

Τα αρχεία με επέκταση .BMP αντιπροσωπεύουν αρχεία εικόνας Bitmap που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ψηφιακών εικόνων bitmap. Αυτές οι εικόνες είναι ανεξάρτητες από τον προσαρμογέα γραφικών και ονομάζονται επίσης μορφή αρχείου bitmap ανεξάρτητα από τη συσκευή (DIB). Αυτή η ανεξαρτησία εξυπηρετεί το σκοπό του ανοίγματος του αρχείου σε πολλές πλατφόρμες όπως τα Microsoft Windows και Mac. Η μορφή αρχείου BMP μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα ως δισδιάστατες ψηφιακές εικόνες τόσο σε μονόχρωμη όσο και σε έγχρωμη μορφή με διάφορα βάθη χρωμάτων.

Free App to Convert ONETOC2 to BMP

Check our live demos for OneNote Converter with following benefits.

  No need to download or setup anything.
  No need to write any code.
  Just upload your ONETOC2 file and hit the "Convert" button.
  You will instantly get the download link for resultant BMP file.

Άλλες υποστηριζόμενες ONETOC2 μετατροπές από το .NET

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το ONETOC2 σε πολλές άλλες μορφές αρχείων:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO ONE (Microsoft OneNote Document)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)