Microsoft OneNote konvertálás Java-n keresztül

A Microsoft OneNote konvertálása PDF formátumba és képekké, beleértve a BMP-t, JPG-t, PNG-t és TIFF-et, többplatformos Java-alkalmazások létrehozásához.

 

Az Aspose.Note for Java egy funkciókban gazdag OneNote API, amely lehetővé teszi, hogy a Java-alkalmazások dinamikusan kommunikáljanak a OneNote-dokumentumokkal anélkül, hogy bármilyen más szoftverre lenne szükségük. Az API felhatalmazza a fejlesztőket a Microsoft OneNote fájlformátum tartalmának létrehozására, olvasására, manipulálására és exportálására. Az API lehetővé teszi a mellékletek, szövegek, hiperhivatkozások, táblázatok, címkék és szövegstílusok kezelését is.

A OneNote API könnyen használható, időt takarít meg, a fejlesztők pedig robusztus megoldásokat hozhatnak létre kevesebb kóddal. Ráadásul ez egy önálló összetevő, amely nem igényel semmilyen más eszközt vagy szoftvert a OneNote-fájlokkal való együttműködéshez. Amikor szükség van a Microsoft OneNote-fájlok manipulálására a szervezet egyedileg épített szoftverén belül, a OneNote API segít ebben az alkalmazás funkcióinak javításával. Ez egy önálló API, anélkül, hogy szükség lenne a Microsoft OneNote telepítésére vagy bármilyen más szoftverre. A programozók könnyen integrálhatják a .one kiterjesztésű fájlokat a kívánt formátumba, például BMP, GIF, JPEG, PNG vagy TIFF képformátumok vagy PDF fájlokká.

A OneNote konvertálása JPG, PNG, BMP, TIFF képekké

A OneNote API segítségével a fejlesztők könnyedén konvertálhatják a Microsoft® OneNote one/onetoc2-t képformátumokká. A konvertálási folyamat a következő: töltse be a Note fájlokat a Document class használatával. Hozzon létre ImageSaveOptions objektumot a SaveFormat.Imageformat paraméterrel a SaveFormat paraméterként ). Az asztali szoftvermegoldásokon kívül könnyen integrálható a webalapú alkalmazásokba a böngésző alapú képkonverziós megoldásokhoz.

Java Code for Microsoft OneNote to Image Files Conversion

1. // Path of document directory.
2. String dirPath = Utils.getSharedDataDir(SaveOneNoteDocToStream.class) + "load/";
3. 
4. // Load the file into Aspose.Note using Document class.
5. Document oneFile = new Document(dirPath + "sourceFile.one");
6. 
7. // Images conversion options
8. ImageSaveOptions options = new ImageSaveOptions(SaveFormat.Jpeg);
9. 
10. String outputFile = dirPath + "oneToImage.jpeg";
11. 
12. // Save the document.
13. oneFile.save(outputFile, options);
 

A OneNote konvertálása PDF-be

A képek konvertálásakor a OneNote one és az onetoc2 PDF formátumba konvertálásának folyamata szinte azonos. A Dokumentumosztály használatával töltse be a OneNote-fájlokat. A dokumentum betöltése után hívja meg a mentési módszert outout PDF-fájllal és a SaveFormat .Pdf paraméterekkel. A konvertálási idő a dokumentum méretétől függően fájlról fájlra változik.

Java Code to Convert OneNote to PDF

1. // The path to the documents directory.
2. String dirPath = Utils.getSharedDataDir(SaveOneNoteDocToStream.class) + "load/";
3. 
4. // Load the document into Aspose.Note.
5. Document oneFile = new Document(dirPath + "sourceFile.one");
6. 
7. dirPath = dirPath + "oneFiletoPdf_out.pdf";
8. 
9. // Save the document.
10. oneFile.save(dirPath, new PdfSaveOptions());