A ONETOC2 BMP formátumú konvertálásának lépései

Az Aspose.Note Java egy API a Microsoft OneNote fájlok PDF, JPG, PNG, BMP formátumba való feldolgozására, megtekintésére vagy konvertálására. és TIFF képformátumok. Ez egy önálló, felhasználóbarát és gyors alkalmazás API, és nem igényel további szoftvert. Támogatja a .one és .onenote kiterjesztéseket nagy teljesítményű konverzióval.


Ismerkedjen meg a Java OneNote API-val

Az Aspose.NOTE for .NET minden nagyobb operációs rendszeren támogatott. Csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  1. Könnyedén használhatja az Aspose.Note for Java-t közvetlenül egy Aspose Maven Repository alapú projektből, és könyvtárakat is beilleszthet a pom.xml-be. .
  2. Alternatív megoldásként letölthet egy ZIP-fájlt a letöltésekből.

A ONETOC2 BMP formátumú konvertálásának lépései Java használatával

Az Aspose.NOTE megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy néhány sornyi kóddal töltsenek be és konvertáljanak ONE fájlokat BMP-re.

  1. Töltsön be EGY fájlt a Dokumentum osztállyal
  2. Hozzon létre ImageSaveOptions objektumot SaveFormat.BMP paraméterrel.
  3. Hívja a Document.Save metódustONETOC2 Mi a ONETOC2 fájlformátum

Azok, akik már dolgoztak a Microsoft OneNote alkalmazással, észrevették az .onetoc2 fájlok jelenlétét a jegyzetfüzet mappájában. A Microsoft OneNote bináris .onetoc2 fájlt hoz létre tartalomjegyzékként, hogy indexet tartson a jegyzetfüzet különböző jegyzetelési szakaszainak sorrendjéről. A jegyzetfüzet olyan szakaszfájlok gyűjteménye, amelyek ugyanabban a könyvtárban vannak tárolva. Az .onetoc2 fájl tulajdonságok gyűjteményét használja a beállítások megadására, például a jegyzetfüzeten belüli szakaszok sorrendjére és a jegyzetfüzet színére.

BMP Mi a BMP fájlformátum

A .BMP kiterjesztésű fájlok olyan bittérképes képfájlokat képviselnek, amelyeket bittérképes digitális képek tárolására használnak. Ezek a képek függetlenek a grafikus adaptertől, és eszközfüggetlen bittérkép (DIB) fájlformátumnak is nevezik őket. Ez a függetlenség azt a célt szolgálja, hogy a fájlt több platformon, például Microsoft Windowson és Macen is megnyissa. A BMP fájlformátum kétdimenziós digitális képként képes tárolni az adatokat mind monokróm, mind színes formátumban, különböző színmélységgel.

Egyéb támogatott ONETOC2 konverziók Java használatával

A ONETOC2 fájlt számos más fájlformátumra is konvertálhatja:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)