A ONETOC2 PNG formátumú konvertálásának lépései

Az Aspose.Note Java egy API a Microsoft OneNote fájlok PDF, JPG, PNG, BMP formátumba való feldolgozására, megtekintésére vagy konvertálására. és TIFF képformátumok. Ez egy önálló, felhasználóbarát és gyors alkalmazás API, és nem igényel további szoftvert. Támogatja a .one és .onenote kiterjesztéseket nagy teljesítményű konverzióval.


Ismerkedjen meg a Java OneNote API-val

Az Aspose.NOTE for .NET minden nagyobb operációs rendszeren támogatott. Csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  1. Könnyedén használhatja az Aspose.Note for Java-t közvetlenül egy Aspose Maven Repository alapú projektből, és könyvtárakat is beilleszthet a pom.xml-be. .
  2. Alternatív megoldásként letölthet egy ZIP-fájlt a letöltésekből.

A ONETOC2 PNG formátumú konvertálásának lépései Java használatával

Az Aspose.NOTE megkönnyíti a fejlesztők számára, hogy néhány sornyi kóddal töltsenek be és konvertáljanak ONE fájlokat BMP-re.

  1. Töltsön be EGY fájlt a Dokumentum osztállyal
  2. Hozzon létre ImageSaveOptions objektumot SaveFormat.PNG paraméterrel.
  3. Hívja a Document.Save metódustONETOC2 Mi a ONETOC2 fájlformátum

Azok, akik már dolgoztak a Microsoft OneNote alkalmazással, észrevették az .onetoc2 fájlok jelenlétét a jegyzetfüzet mappájában. A Microsoft OneNote bináris .onetoc2 fájlt hoz létre tartalomjegyzékként, hogy indexet tartson a jegyzetfüzet különböző jegyzetelési szakaszainak sorrendjéről. A jegyzetfüzet olyan szakaszfájlok gyűjteménye, amelyek ugyanabban a könyvtárban vannak tárolva. Az .onetoc2 fájl tulajdonságok gyűjteményét használja a beállítások megadására, például a jegyzetfüzeten belüli szakaszok sorrendjére és a jegyzetfüzet színére.

PNG Mi a PNG fájlformátum

A PNG, a Portable Network Graphics egy olyan típusú raszteres képfájlformátumra utal, amely veszteségmentes tömörítést használ. Ezt a fájlformátumot a Graphics Interchange Format (GIF) helyettesítésére hozták létre, és nincs szerzői jogi korlátozása. A PNG fájlformátum azonban nem támogatja az animációkat. A PNG fájlformátum támogatja a veszteséges képtömörítést, amely népszerűvé teszi a felhasználók körében. Az idő múlásával a PNG az egyik leggyakrabban használt képfájlformátummá fejlődött. Szinte minden operációs rendszer támogatja a PNG fájlok megnyitását. Például a Microsoft Windows Viewer képes PNG-fájlok megnyitására, mivel az operációs rendszer alapértelmezés szerint rendelkezik a telepítés részeként elérhető támogatással.

Egyéb támogatott ONETOC2 konverziók Java használatával

A ONETOC2 fájlt számos más fájlformátumra is konvertálhatja:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)