Microsoft OneNote konvertálás C#-on keresztül

A Microsoft OneNote konvertálása PDF formátumba és képekké, beleértve a BMP-t, JPG-t, PNG-t és TIFF-et, többplatformos .NET-alkalmazások létrehozásához.

 

A OneNote egy Office-alkalmazás jegyzetek létrehozására, szerkesztésére és mentésére. Ezenkívül szinte bármilyen tartalom beilleszthető a OneNote-ba, beleértve a táblázatot, a képet, a hivatkozást, a fájl kinyomtatását, a videoklipet, a hangfelvételt és így tovább.

Nincs szükség Microsoft OneNote telepítésére a rendszeren belül, ha OneNote fájlokkal dolgozik, ha a rendszere .NET alapú, a .NET alkalmazások könnyen kezelhetik a OneNote fájlokat a *.NET OneNote API után. * integráció. Önállóként és felhasználóbarátként működik, a fejlesztők könnyen integrálhatják az .onetoc2 kiterjesztésű fájlokat a kívánt formátumba, például PDF és BMP, GIF, JPEG, PNG vagy TIFF képformátumokká. Az alkalmazás támogatja a szerkesztést. karakterátalakítás és felismerés. Eszközünk lehetővé teszi, hogy a OneNote-ot bármilyen képre és más formátumra konvertálja. Ez hasznos, különösen akkor, ha a OneNote-ból névjegykártyáról kell információkat másolnia.

OneNote átalakítás

Az API Dokumentumosztályt biztosít a OneNote-fájlok betöltéséhez. A dokumentum betöltése után hívja meg a Mentés metódust outout PDF fájllal és a SaveFormat .Pdf fájlt paraméterként . Az Egyből PDF-be konvertálás folyamata gyors, a fájl méretétől függ, de általában néhány másodpercet vesz igénybe.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetopdf = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PDF 

4. onetopdf.Save("output.pdf", SaveFormat.Pdf); 

A OneNote konvertálása JPG, PNG, BMP, TIFF és egyéb képekké

Csakúgy, mint a PDF-konverzió, a Microsoft OneNote képformátumokká konvertálásának folyamata szinte ugyanaz. Ez a OneNote fájl betöltése és a Mentés metódus meghívása, megadva a megfelelő képet és a SaveFormat.Imageformat paramétereket. Az asztali szoftveralkalmazásokon kívül könnyen integrálható webalapú alkalmazásokba is a böngésző alapú onetoc2-ből képre konvertáló megoldásokhoz.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetoImage = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PNG. For other image formats Bmp, Jpeg, Gif etc. Use appropraite format with SaveFormat

4. onetoImage.Save("output.png", SaveFormat.Png);