Konvertálja a ONETOC2 fájlt BMP-re C#-on keresztül

Exportálja a OneNote® ONETOC2 fájlt a BMP .NET-keretrendszeren, .NET Core-on.

 

ONETOC2 konvertálása BMP-re C# használatával

A ONETOC2 BMP formátumra való konvertálásához az Aspose.Note for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Note kifejezést, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Package Manager Console Command

PM> Install-Package Aspose.Note

A ONETOC2 BMP formátumú konvertálásának lépései C#-on keresztül

Az Aspose.NOTE megkönnyíti a fejlesztők számára az ONETOC2 fájlok betöltését és konvertálását BMP formátumba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  1. Töltsön be ONETOC2 fájlt a Dokumentum osztállyal
  2. Hívja a Document.Save metódust
  3. Paraméterként adja meg a kimeneti fájl elérési útját és a SaveFormat.BMP fájlt

rendszerkövetelmények

Az Aspose.NOTE for .NET minden nagyobb operációs rendszeren támogatott. Csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  1. Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET Framework, .NET Core és PHP, VBScript, Delphi, C++ COM Interop segítségével.
  2. Fejlesztői környezet, például a Microsoft Visual Studio.
  3. Aspose.NOTE a projektben hivatkozott .NET DLL-hez.

Egy önálló OneNote dokumentummanipulációs könyvtár, amely képes Microsoft OneNote-fájlok olvasására, létrehozására, szerkesztésére és konvertálására. A OneNote API emellett dokumentumok betöltését, szövegek és képek megjelenítését, a dokumentumobjektum-modellben való navigálást, a fájl bármely részéből szöveg kibontását és még sok mást is kínál.

 

A Microsoft OneNote dokumentummanipulációról

Azok, akik már dolgoztak a Microsoft OneNote alkalmazással, észrevették az .onetoc2 fájlok jelenlétét a jegyzetfüzet mappájában. A Microsoft OneNote bináris .onetoc2 fájlt hoz létre tartalomjegyzékként, hogy indexet tartson a jegyzetfüzet különböző jegyzetelési szakaszainak sorrendjéről. A jegyzetfüzet olyan szakaszfájlok gyűjteménye, amelyek ugyanabban a könyvtárban vannak tárolva. Az .onetoc2 fájl tulajdonságok gyűjteményét használja a beállítások megadására, például a jegyzetfüzeten belüli szakaszok sorrendjére és a jegyzetfüzet színére.

Az BMP fájlformátumról

A .BMP kiterjesztésű fájlok olyan bittérképes képfájlokat képviselnek, amelyeket bittérképes digitális képek tárolására használnak. Ezek a képek függetlenek a grafikus adaptertől, és eszközfüggetlen bittérkép (DIB) fájlformátumnak is nevezik őket. Ez a függetlenség azt a célt szolgálja, hogy a fájlt több platformon, például Microsoft Windowson és Macen is megnyissa. A BMP fájlformátum kétdimenziós digitális képként képes tárolni az adatokat mind monokróm, mind színes formátumban, különböző színmélységgel.

Free App to Convert ONETOC2 to BMP

Check our live demos for OneNote Converter with following benefits.

  No need to download or setup anything.
  No need to write any code.
  Just upload your ONETOC2 file and hit the "Convert" button.
  You will instantly get the download link for resultant BMP file.

Egyéb támogatott ONETOC2 konverziók .NET által

A ONETOC2 fájlt számos más fájlformátumra is konvertálhatja:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO ONE (Microsoft OneNote Document)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)