Konvertálja a ONE fájlt PDF-re C#-on keresztül

Exportálja a OneNote® ONE fájlt a PDF .NET-keretrendszeren, .NET Core-on.

 

ONE konvertálása PDF-re C# használatával

A ONE PDF formátumra való konvertálásához az Aspose.Note for .NET fájlt használjuk API, amely funkciókban gazdag, hatékony és könnyen használható dokumentumkezelési és -konverziós API C# platformhoz. Nyissa meg a NuGet csomagkezelőt, keresse meg az Aspose.Note kifejezést, és telepítse. A következő parancsot is használhatja a Package Manager konzolból.

Package Manager Console Command

PM> Install-Package Aspose.Note

A ONE PDF formátumú konvertálásának lépései C#-on keresztül

Az Aspose.NOTE megkönnyíti a fejlesztők számára az ONE fájlok betöltését és konvertálását PDF formátumba, mindössze néhány sornyi kóddal.

  1. Töltsön be ONE fájlt a Dokumentum osztállyal
  2. Hívja a Document.Save metódust
  3. Paraméterként adja meg a kimeneti fájl elérési útját és a SaveFormat.PDF fájlt

rendszerkövetelmények

Az Aspose.NOTE for .NET minden nagyobb operációs rendszeren támogatott. Csak győződjön meg arról, hogy rendelkezik a következő előfeltételekkel.

  1. Microsoft Windows vagy kompatibilis operációs rendszer .NET Framework, .NET Core és PHP, VBScript, Delphi, C++ COM Interop segítségével.
  2. Fejlesztői környezet, például a Microsoft Visual Studio.
  3. Aspose.NOTE a projektben hivatkozott .NET DLL-hez.

Egy önálló OneNote dokumentummanipulációs könyvtár, amely képes Microsoft OneNote-fájlok olvasására, létrehozására, szerkesztésére és konvertálására. A OneNote API emellett dokumentumok betöltését, szövegek és képek megjelenítését, a dokumentumobjektum-modellben való navigálást, a fájl bármely részéből szöveg kibontását és még sok mást is kínál.

 

A Microsoft OneNote dokumentummanipulációról

Azok, akik már dolgoztak a Microsoft OneNote alkalmazással, észrevették az .onetoc2 fájlok jelenlétét a jegyzetfüzet mappájában. A Microsoft OneNote bináris .onetoc2 fájlt hoz létre tartalomjegyzékként, hogy indexet tartson a jegyzetfüzet különböző jegyzetelési szakaszainak sorrendjéről. A jegyzetfüzet olyan szakaszfájlok gyűjteménye, amelyek ugyanabban a könyvtárban vannak tárolva. Az .onetoc2 fájl tulajdonságok gyűjteményét használja a beállítások megadására, például a jegyzetfüzeten belüli szakaszok sorrendjére és a jegyzetfüzet színére.

Az PDF fájlformátumról

A Portable Document Format (PDF) az Adobe által az 1990-es években létrehozott dokumentumtípus. Ennek a fájlformátumnak az volt a célja, hogy szabványt vezessen be a dokumentumok és egyéb referenciaanyagok olyan formátumban, amely független az alkalmazásszoftvertől, a hardvertől és az operációs rendszertől. A PDF fájlok megnyithatók az Adobe Acrobat Reader/Writer programban, valamint a legtöbb modern böngészőben, például Chrome, Safari, Firefox bővítményeken/beépülő modulokon keresztül. A legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható szoftvercsomag lehetőséget kínál a dokumentumok PDF-formátumba konvertálására, további szoftverkomponensek használata nélkül. Így a PDF fájlformátum teljes mértékben képes olyan információkat tartalmazni, mint a szöveg, képek, hiperhivatkozások, űrlapmezők, multimédiás média, digitális aláírások, mellékletek, metaadatok, térinformatikai jellemzők és 3D objektumok, amelyek a forrásdokumentum részeivé válhatnak.

Free App to Convert ONE to PDF

Check our live demos for OneNote Converter with following benefits.

  No need to download or setup anything.
  No need to write any code.
  Just upload your ONE file and hit the "Convert" button.
  You will instantly get the download link for resultant PDF file.

Egyéb támogatott ONE konverziók .NET által

A ONE fájlt számos más fájlformátumra is konvertálhatja:

ONE TO BMP (Bitmap Image File)
ONE TO GIF (Graphic Image File)
ONE TO JPEG (JPEG Image)
ONE TO PDF (Portable Document Format)
ONE TO PNG (Portable Network Graphics)
ONE TO TIFF (Tagged Image File Format)