Microsoft OneNote-conversie via Java

Converteer Microsoft OneNote naar PDF en afbeeldingen, inclusief BMP, JPG, PNG, TIFF om platformonafhankelijke Java-applicaties te bouwen.

 

Aspose.Note voor Java is een functierijke OneNote API waarmee de Java-toepassingen dynamisch kunnen communiceren met OneNote-documenten zonder dat er andere software nodig is. API stelt de ontwikkelaars in staat om de inhoud van het Microsoft OneNote-bestandsformaat te maken, lezen, manipuleren en exporteren. Met de API kunnen ook bijlagen, tekst, hyperlinks, tabellen, tags en tekststijlen worden beheerd.

De OneNote API is gebruiksvriendelijk, bespaart tijd en ontwikkelaars kunnen robuuste oplossingen maken met minder code. Bovendien is het een op zichzelf staand onderdeel waarvoor geen andere tools of software nodig zijn om met OneNote-bestanden te werken. Wanneer het nodig is om Microsoft OneNote-bestanden te manipuleren binnen de op maat gemaakte software van uw organisatie, helpt de OneNote API dit te doen door de functionaliteit van uw applicatie te verbeteren. Het is een zelfstandige API zonder dat Microsoft OneNote-installatie of andere software nodig is. Programmeurs kunnen het eenvoudig integreren voor het transformeren van .one-extensiebestanden naar het gewenste formaat zoals BMP-, GIF-, JPEG-, PNG- of TIFF-afbeeldingsindelingen of PDF-bestanden.

Converteer OneNote naar afbeeldingen JPG, PNG, BMP, TIFF

Met behulp van de OneNote API kunnen ontwikkelaars eenvoudig Microsoft® OneNote one / onetoc2 converteren naar afbeeldingsindelingen. Conversieproces is, Laad de Note-bestanden met behulp van Document class . Maak een ImageSaveOptions-object met SaveFormat.Imageformat dat moet worden gebruikt als parameter binnen SaveFormat . Anders dan desktopsoftwareoplossingen, is het eenvoudig te integreren in webgebaseerde applicaties voor browsergebaseerde één-naar-beeldconversie-oplossingen.

Java Code for Microsoft OneNote to Image Files Conversion

1. // Path of document directory.
2. String dirPath = Utils.getSharedDataDir(SaveOneNoteDocToStream.class) + "load/";
3. 
4. // Load the file into Aspose.Note using Document class.
5. Document oneFile = new Document(dirPath + "sourceFile.one");
6. 
7. // Images conversion options
8. ImageSaveOptions options = new ImageSaveOptions(SaveFormat.Jpeg);
9. 
10. String outputFile = dirPath + "oneToImage.jpeg";
11. 
12. // Save the document.
13. oneFile.save(outputFile, options);
 

Conversie van OneNote naar PDF

Vanaf het converteren van afbeeldingen is het proces van het converteren van OneNote one en onetoc2 naar PDF bijna hetzelfde. Gebruik Document class , laad OneNote-bestanden. Roep na het laden van het document de opslagmethode aan met ons PDF-bestand en SaveFormat .Pdf als parameters. De conversietijd varieert van bestand tot bestand, afhankelijk van de documentgrootte.

Java Code to Convert OneNote to PDF

1. // The path to the documents directory.
2. String dirPath = Utils.getSharedDataDir(SaveOneNoteDocToStream.class) + "load/";
3. 
4. // Load the document into Aspose.Note.
5. Document oneFile = new Document(dirPath + "sourceFile.one");
6. 
7. dirPath = dirPath + "oneFiletoPdf_out.pdf";
8. 
9. // Save the document.
10. oneFile.save(dirPath, new PdfSaveOptions());