Stappen om ONETOC2 naar BMP te converteren

Aspose.Note voor Java is een API voor het verwerken, bekijken of converteren van Microsoft OneNote-bestanden naar PDF, JPG, PNG, BMP en TIFF-beeldformaten. Het is een stand-alone, gebruiksvriendelijke en snelle applicatie-API en heeft geen extra software nodig. Het ondersteunt .one en .onenote extensies met krachtige conversie.


Aan de slag met de Java OneNote-API

Aspose.NOTE voor .NET wordt ondersteund op alle belangrijke besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  1. U kunt Aspose.Note voor Java eenvoudig rechtstreeks vanuit een op Aspose Maven Repository gebaseerd project gebruiken en bibliotheken opnemen in uw pom.xml .
  2. U kunt ook een ZIP-bestand downloaden van downloads.

Stappen om ONETOC2 naar BMP te converteren met Java

Aspose.NOTE maakt het de ontwikkelaars gemakkelijk om ONE-bestanden te laden en te converteren naar BMP in slechts een paar regels code.

  1. Laad ÉÉN bestand met de documentklasse
  2. Maak een ImageSaveOptions-object met SaveFormat.BMP als parameter.
  3. Roep de methode Document.Save aanONETOC2 Wat is ONETOC2 bestandsformaat

Degenen die met de Microsoft OneNote-toepassing hebben gewerkt, hebben mogelijk de aanwezigheid van .onetoc2-bestanden in de notebookmap opgemerkt. Microsoft OneNote maakt een binair .onetoc2-bestand als inhoudsopgave voor het bijhouden van een index over de volgorde van verschillende secties voor het maken van aantekeningen in een notitieblok. Een notitieblok is een verzameling sectiebestanden die in dezelfde map zijn opgeslagen. Het .onetoc2-bestand gebruikt een verzameling eigenschappen om instellingen op te geven, zoals de volgorde van secties in het notitieblok en de kleur van het notitieblok.

BMP Wat is BMP bestandsformaat

Bestanden met de extensie .BMP vertegenwoordigen bitmapafbeeldingsbestanden die worden gebruikt om digitale bitmapafbeeldingen op te slaan. Deze afbeeldingen zijn onafhankelijk van de grafische adapter en worden ook wel DIB-bestandsindeling (apparaatonafhankelijke bitmap) genoemd. Deze onafhankelijkheid dient om het bestand op meerdere platforms te openen, zoals Microsoft Windows en Mac. Het BMP-bestandsformaat kan gegevens opslaan als tweedimensionale digitale afbeeldingen in zowel zwart-wit als kleurformaat met verschillende kleurdieptes.

Andere ondersteunde ONETOC2-conversies met Java

Je kunt ONETOC2 ook converteren naar vele andere bestandsindelingen:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)