Stappen om ONETOC2 naar PNG te converteren

Aspose.Note voor Java is een API voor het verwerken, bekijken of converteren van Microsoft OneNote-bestanden naar PDF, JPG, PNG, BMP en TIFF-beeldformaten. Het is een stand-alone, gebruiksvriendelijke en snelle applicatie-API en heeft geen extra software nodig. Het ondersteunt .one en .onenote extensies met krachtige conversie.


Aan de slag met de Java OneNote-API

Aspose.NOTE voor .NET wordt ondersteund op alle belangrijke besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet.

  1. U kunt Aspose.Note voor Java eenvoudig rechtstreeks vanuit een op Aspose Maven Repository gebaseerd project gebruiken en bibliotheken opnemen in uw pom.xml .
  2. U kunt ook een ZIP-bestand downloaden van downloads.

Stappen om ONETOC2 naar PNG te converteren met Java

Aspose.NOTE maakt het de ontwikkelaars gemakkelijk om ONE-bestanden te laden en te converteren naar BMP in slechts een paar regels code.

  1. Laad ÉÉN bestand met de documentklasse
  2. Maak een ImageSaveOptions-object met SaveFormat.PNG als parameter.
  3. Roep de methode Document.Save aanONETOC2 Wat is ONETOC2 bestandsformaat

Degenen die met de Microsoft OneNote-toepassing hebben gewerkt, hebben mogelijk de aanwezigheid van .onetoc2-bestanden in de notebookmap opgemerkt. Microsoft OneNote maakt een binair .onetoc2-bestand als inhoudsopgave voor het bijhouden van een index over de volgorde van verschillende secties voor het maken van aantekeningen in een notitieblok. Een notitieblok is een verzameling sectiebestanden die in dezelfde map zijn opgeslagen. Het .onetoc2-bestand gebruikt een verzameling eigenschappen om instellingen op te geven, zoals de volgorde van secties in het notitieblok en de kleur van het notitieblok.

PNG Wat is PNG bestandsformaat

PNG, Portable Network Graphics, verwijst naar een type rasterafbeeldingsbestandsindeling die lossless compressie gebruikt. Dit bestandsformaat is gemaakt als vervanging van Graphics Interchange Format (GIF) en heeft geen copyrightbeperkingen. Het PNG-bestandsformaat ondersteunt echter geen animaties. Het PNG-bestandsformaat ondersteunt lossless beeldcompressie, waardoor het populair is onder zijn gebruikers. Met het verstrijken van de tijd is PNG uitgegroeid tot een van de meest gebruikte afbeeldingsbestandsindelingen. Bijna alle besturingssystemen ondersteunen het openen van PNG-bestanden. Microsoft Windows-viewer heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om PNG-bestanden te openen, aangezien het besturingssysteem standaard de ondersteuning heeft die beschikbaar is als onderdeel van de installatie.

Andere ondersteunde ONETOC2-conversies met Java

Je kunt ONETOC2 ook converteren naar vele andere bestandsindelingen:

ONETOC2 TO BMP (Bitmap Image File)
ONETOC2 TO GIF (Graphic Image File)
ONETOC2 TO JPEG (JPEG Image)
ONETOC2 TO PDF (Portable Document Format)
ONETOC2 TO PNG (Portable Network Graphics)
ONETOC2 TO TIFF (Tagged Image File Format)