Microsoft OneNote-conversie via C#

Converteer Microsoft OneNote naar PDF en afbeeldingen, inclusief BMP, JPG, PNG, TIFF om platformonafhankelijke .NET-applicaties te bouwen.

 

OneNote is een Office-toepassing voor het maken, bewerken en opslaan van notities. Bovendien kan bijna elke inhoud in OneNote worden ingevoegd, inclusief een tabel, een afbeelding, een koppeling, een afdruk van een bestand, een videoclip, een audio-opname, enzovoort.

Er is geen installatie van Microsoft OneNote op uw systeem nodig terwijl u met OneNote-bestanden werkt. Als uw systeem op .NET is gebaseerd, kunnen .NET-toepassingen gemakkelijk OneNote-bestanden verwerken dankzij de *.NET OneNote API * integratie. Het werkt op zichzelf staand en is gebruiksvriendelijk. Ontwikkelaars kunnen het eenvoudig integreren voor het transformeren van .onetoc2-extensiebestanden naar het gewenste formaat, zoals PDF- en BMP-, GIF-, JPEG-, PNG- of TIFF-afbeeldingsindelingen. De app ondersteunt bewerken. karakter conversie en herkenning. Met onze tool kunt u OneNote naar elke afbeelding en andere formaten converteren. Dit is handig, vooral als u informatie van een visitekaartje uit OneNote moet kopiëren.

OneNote-conversie

API biedt Document class voor het laden van OneNote-bestanden. Roep na het laden van het document de methode Opslaan aan met ons PDF-bestand en SaveFormat .Pdf als parameters. Conversie van één naar PDF is snel, hangt af van de bestandsgrootte, maar duurt normaal gesproken enkele seconden.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetopdf = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PDF 

4. onetopdf.Save("output.pdf", SaveFormat.Pdf); 

Converteer OneNote naar afbeeldingen JPG, PNG, BMP, TIFF en meer

Net als PDF-conversie, is het proces van het converteren van Microsoft OneNote naar afbeeldingsindelingen bijna hetzelfde. Dat is het laden van het OneNote-bestand en het aanroepen van de Save-methode, waarbij de relevante afbeelding en SaveFormat.Imageformat als parameters worden opgegeven. Afgezien van desktopsoftwaretoepassingen, is het ook eenvoudig te integreren in webgebaseerde toepassingen voor browsergebaseerde onetoc2 naar beeldconversie-oplossingen.

1. // load the ONE in an object of Document 

2. var onetoImage = new Document("sourceFile.one");

3. // save ONE as PNG. For other image formats Bmp, Jpeg, Gif etc. Use appropraite format with SaveFormat

4. onetoImage.Save("output.png", SaveFormat.Png);