Steg för att konvertera ONE till BMP

Aspose.Note för Java är ett API för att bearbeta, visa eller konvertera Microsoft OneNote-filer till PDF, JPG, PNG, BMP och TIFF-bildformat. Det är ett fristående, användarvänligt och snabbt applikations-API och behöver ingen extra programvara. Den stöder tilläggen .one och .onenote med högpresterande konvertering.


Kom igång med Java OneNote API

Aspose.NOTE för .NET stöds på alla större operativsystem. Se bara till att du har följande förutsättningar.

  1. Du kan enkelt använda Aspose.Note för Java direkt från ett Aspose Maven Repository-baserat projekt och inkludera bibliotek i din pom.xml .
  2. Alternativt kan du hämta en ZIP-fil från nedladdningar.

Steg för att konvertera ONE till BMP med Java

Aspose.NOTE gör det enkelt för utvecklarna att ladda och konvertera ONE-filer till BMP på bara några rader kod.

  1. Ladda EN fil med dokumentklass
  2. Skapa ImageSaveOptions-objekt med SaveFormat.BMP som parameter.
  3. Anropa metoden Document.SaveONE Vad är ONE filformatet

Filer som representeras av .ONE-tillägget skapas av Microsoft OneNote-applikationen. OneNote låter dig samla information med applikationen som om du använder din kladdplatta för att göra anteckningar. OneNote-filer kan innehålla olika element som kan placeras på icke-fixerade platser på dokumentsidor. Dessa element kan innehålla text, digitaliserad handstil och objekt som kopierats från andra applikationer inklusive bilder, ritningar och multimedia (ljud/video) klipp. Microsoft erbjuder nu onlineversionen av OneNote som en del av Office365 där anteckningar kan delas med andra OneNote-användare över internet.

BMP Vad är BMP filformatet

Filer med tillägget .BMP representerar bitmappsbildfiler som används för att lagra digitala bitmappsbilder. Dessa bilder är oberoende av grafikkort och kallas även enhetsoberoende bitmappsfilformat (DIB). Detta oberoende tjänar syftet att öppna filen på flera plattformar som Microsoft Windows och Mac. BMP-filformatet kan lagra data som tvådimensionella digitala bilder i både svartvitt och färgformat med olika färgdjup.

Andra ONE-konverteringar som stöds med Java

Du kan också konvertera ONE till många andra filformat:

ONE TO BMP (Bitmap Image File)
ONE TO GIF (Graphic Image File)
ONE TO JPEG (JPEG Image)
ONE TO PDF (Portable Document Format)
ONE TO PNG (Portable Network Graphics)
ONE TO TIFF (Tagged Image File Format)