HTML JPG OCR XML BMP
Aspose.OCR voor .NET
DOC

Converteer JPG naar DOC in C#

Voer optische tekenherkenning uit op het JPG-document en sla de tekst op als JPG-document met behulp van Aspose.OCR uit de .NET-bibliotheek.

Hoe JPG naar DOC te converteren met C#

Aspose.OCR voor .NET is een krachtige maar gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve bibliotheek voor het converteren van JPG-afbeeldingen naar DOC-documenten. De ultramoderne optische tekenherkenningsengine ondersteunt 26 talen op basis van Latijn, Cyrillisch en Chinees en biedt superieure herkenningssnelheid en nauwkeurigheid, terwijl u wordt geïsoleerd van formules, neurale netwerken en andere complexe technische details. Hiermee kunt u OCR-functionaliteit toevoegen aan uw .NET-toepassingen in minder dan 10 regels code.

Aspose.OCR voor .NET

verwerkt gescande afbeeldingen of zelfs smartphonefoto’s in JPG-indeling en maakt JPG-documenten met herkende tekst. Om het aan uw project toe te voegen, hoeft u alleen maar de Aspose.OCR te installeren

NuGet

pakket in uw project met de volgende opdracht:

Package Manager Console Command


 PM> Install-Package Aspose.OCR

Stappen om JPG naar DOC te converteren

Met .NET OCR en slechts een paar regels code, kunt u een complete toepassing maken die een JPG-afbeelding converteert naar een DOC-document:

 • Maak een instantie van de AsposeOcr-klasse
 • Roep AsposeOCR.RecognizeImage-methode aan
 • Geef het JPG bestandspad door als parameter
 • AsposeOCR.RecognizeImage retourneert een String of bestand van het type DOC

systeem vereisten

Voordat u het voorbeeld uitvoert, moet u ervoor zorgen dat .NET API die compatibel is met de NET Standard 2.0-specificatie is geïnstalleerd op uw systeem en op alle [externe afhankelijkheden]( https://docs.aspose.com/ocr/net/system-requirements/#external- afhankelijkheden) van het Aspose.OCR-pakket worden verwezen in uw project.

 • NET Standard 2.0+ compatibele oplossing
 • Aspose.OCR voor .NET waarnaar in uw project wordt verwezen.

Deze voorbeeldcode toont JPG naar DOC .NET Conversie


// initialize an instance of AsposeOcr
AsposeOcr ocr = new AsposeOcr();
// recognize image
string riText = ocr.RecognizeImage("template.JPG");
// print text
File. File.WriteAllText("document.DOC", riText);
 • JPG Wat is JPG Bestandsformaat

  Een JPEG is een type afbeeldingsformaat dat wordt opgeslagen met de methode van compressie met verlies. Het uitvoerbeeld, als resultaat van compressie, is een afweging tussen opslaggrootte en beeldkwaliteit. Gebruikers kunnen het compressieniveau aanpassen om het gewenste kwaliteitsniveau te bereiken en tegelijkertijd de opslagruimte verkleinen. De beeldkwaliteit wordt verwaarloosbaar beïnvloed als 10:1 compressie op de afbeelding wordt toegepast. Hoe hoger de compressiewaarde, hoe groter de verslechtering van de beeldkwaliteit.

  Lees verder

  DOC Wat is DOC Bestandsformaat

  Bestanden met de extensie .doc vertegenwoordigen documenten die zijn gegenereerd door Microsoft Word of andere tekstverwerkingsdocumenten in binaire bestandsindeling. De extensie werd aanvankelijk gebruikt voor documentatie in platte tekst op verschillende besturingssystemen. Het kan verschillende soorten gegevens bevatten, zoals afbeeldingen, zowel opgemaakte als platte tekst, grafieken, diagrammen, ingesloten objecten, koppelingen, pagina's, pagina-opmaak, afdrukinstellingen en nog veel meer. Het formaat was populair voor allerlei soorten documentatie vanwege de verscheidenheid aan opties die het gebruikers biedt voor het schrijven van handleidingen, voorstellen, specificaties, cv's, artikelen of soortgelijke documenten. De bijgewerkte versie van DOC is DOCX die is gebaseerd op Office OpenXML waarvan de specificaties vrij beschikbaar zijn.

  Lees verder

  Andere ondersteunde conversies

  Met C# kan men gemakkelijk verschillende formaten converteren, waaronder.

  TXT (Tekstdocumentbestand)
  Text (Tekstdocumentbestand)
  DOC (Documenten gegenereerd door Microsoft Word)
  DOCX (Microsoft Word-documenten)
  XLS (Microsoft Excel binaire bestandsindeling)
  XLSX (Microsoft Excel-documenten)
  PDF (Draagbaar documentformaat (PDF))
  Searchable PDF (Doorzoekbare draagbare netwerkgraphics)
  XML (Uitbreidbare opmaaktaal)
  JSON (JavaScript-objectnotatie)