HTML JPG OCR XML BMP
Aspose.OCR voor .NET
DOCX

Converteer TIF naar DOCX in C#

Voer optische tekenherkenning uit op het TIF-document en sla de tekst op als TIF-document met behulp van Aspose.OCR uit de .NET-bibliotheek.

Hoe TIF naar DOCX te converteren met C#

Aspose.OCR voor .NET is een krachtige maar gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve bibliotheek voor het converteren van TIF-afbeeldingen naar DOCX-documenten. De ultramoderne optische tekenherkenningsengine ondersteunt 26 talen op basis van Latijn, Cyrillisch en Chinees en biedt superieure herkenningssnelheid en nauwkeurigheid, terwijl u wordt geïsoleerd van formules, neurale netwerken en andere complexe technische details. Hiermee kunt u OCR-functionaliteit toevoegen aan uw .NET-toepassingen in minder dan 10 regels code.

Aspose.OCR voor .NET

verwerkt gescande afbeeldingen of zelfs smartphonefoto’s in TIF-indeling en maakt TIF-documenten met herkende tekst. Om het aan uw project toe te voegen, hoeft u alleen maar de Aspose.OCR te installeren

NuGet

pakket in uw project met de volgende opdracht:

Package Manager Console Command


 PM> Install-Package Aspose.OCR

Stappen om TIF naar DOCX te converteren

Met .NET OCR en slechts een paar regels code, kunt u een complete toepassing maken die een TIF-afbeelding converteert naar een DOCX-document:

 • Maak een instantie van de AsposeOcr-klasse
 • Roep AsposeOCR.RecognizeImage-methode aan
 • Geef het TIF bestandspad door als parameter
 • AsposeOCR.RecognizeImage retourneert een String of bestand van het type DOCX

systeem vereisten

Voordat u het voorbeeld uitvoert, moet u ervoor zorgen dat .NET API die compatibel is met de NET Standard 2.0-specificatie is geïnstalleerd op uw systeem en op alle [externe afhankelijkheden]( https://docs.aspose.com/ocr/net/system-requirements/#external- afhankelijkheden) van het Aspose.OCR-pakket worden verwezen in uw project.

 • NET Standard 2.0+ compatibele oplossing
 • Aspose.OCR voor .NET waarnaar in uw project wordt verwezen.

Deze voorbeeldcode toont TIF naar DOCX .NET Conversie


// initialize an instance of AsposeOcr
AsposeOcr ocr = new AsposeOcr();
// recognize image
string riText = ocr.RecognizeImage("template.TIF");
// print text
File. File.WriteAllText("document.DOCX", riText);
 • TIF Wat is TIF Bestandsformaat

  TIFF of TIF, Tagged Image File Format, staat voor rasterafbeeldingen die bedoeld zijn voor gebruik op verschillende apparaten die voldoen aan deze standaard voor bestandsindelingen. Het is in staat om bilevel-, grijswaarden-, paletkleur- en full-color afbeeldingsgegevens in verschillende kleurruimten te beschrijven. Het ondersteunt zowel lossy als lossless compressieschema's om te kiezen tussen ruimte en tijd voor toepassingen die het formaat gebruiken. Het formaat is uitbreidbaar en heeft verschillende revisies ondergaan waardoor een onbeperkte hoeveelheid persoonlijke of speciale informatie kan worden opgenomen. Het formaat is niet machine-afhankelijk en is vrij van beperkingen zoals processor, besturingssysteem of bestandssystemen.

  Lees verder

  DOCX Wat is DOCX Bestandsformaat

  DOCX is een bekend formaat voor Microsoft Word-documenten. Geïntroduceerd vanaf 2007 met de release van Microsoft Office 2007, werd de structuur van dit nieuwe documentformaat veranderd van gewoon binair naar een combinatie van XML en binaire bestanden. Docx-bestanden kunnen worden geopend met Word 2007 en laterale versies, maar niet met de eerdere versies van MS Word die DOC-bestandsextensies ondersteunen.

  Lees verder

  Andere ondersteunde conversies

  Met C# kan men gemakkelijk verschillende formaten converteren, waaronder.

  TXT (Tekstdocumentbestand)
  Text (Tekstdocumentbestand)
  DOC (Documenten gegenereerd door Microsoft Word)
  DOCX (Microsoft Word-documenten)
  XLS (Microsoft Excel binaire bestandsindeling)
  XLSX (Microsoft Excel-documenten)
  PDF (Draagbaar documentformaat (PDF))
  Searchable PDF (Doorzoekbare draagbare netwerkgraphics)
  XML (Uitbreidbare opmaaktaal)
  JSON (JavaScript-objectnotatie)