Aspose.OMR  for Java

Optical Mark Recognition API για Java

Αναγνωρίστε οπτικά σημάδια από σαρώσεις και φωτογραφίες και δημιουργήστε φύλλα απαντήσεων, έρευνες, δοκιμές και ψηφοδέλτια έτοιμα για OMR σε εφαρμογές Java σε πολλαπλές πλατφόρμες.

  Download Free Trial
  
 

Το Aspose.OMR for Java είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό Java API για το σχεδιασμό , τη δημιουργία και την αναγνώριση φύλλων απαντήσεων, ερευνών, δοκιμών, αξιώσεων, οικονομικών εφαρμογών και παρόμοιων μορφών που απαιτούν από τον ερωτώμενο να απαντήσει σε ερωτήσεις σχεδιάζοντας με το χέρι μια επιταγή σημάδι σε μια φούσκα. Δεν χρειάζεται πλέον να ψηφιοποιείτε με μη αυτόματο τρόπο φόρμες και να υπολογίζετε τους βαθμούς των εξετάσεων - μερικές γραμμές κώδικα που ακόμη και άπειροι προγραμματιστές μπορούν εύκολα να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν είναι αρκετές για την πλήρη αυτοματοποίηση της διαδικασίας.

Η βιβλιοθήκη μας υποστηρίζει την πλήρη ροή εργασιών OMR - από το σχεδιασμό μιας φόρμας έως την αναγνώριση των συμπληρωμένων έντυπων αντιγράφων της. Μπορείτε να συνδυάσετε έναν μεγάλο αριθμό προκαθορισμένων στοιχείων σε φόρμες που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους και το κοινό-στόχο σας και να εξατομικεύσετε και να επωνυμίσετε περαιτέρω τις φόρμες OMR σας προσθέτοντας λογότυπα, γραμμικούς κώδικες, κωδικούς QR ή εικόνες. Οι φόρμες περιγράφονται σε απλό κείμενο ή συμβολισμό JSON ή απευθείας στον κώδικα του προγράμματος. δεν απαιτούνται εργαλεία σχεδιασμού. Οι ερωτηθέντες μπορούν να συμπληρώσουν φόρμες με στυλό, μολύβι ή μαρκαδόρο και να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε είδος σήμανσης - η τεχνητή νοημοσύνη και η προηγμένη βαθμονόμηση ακρίβειας εγγυώνται αξιόπιστα αποτελέσματα αναγνώρισης ακόμη και χωρίς εξειδικευμένους σαρωτές.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες του Aspose.OMR για Java

Αναγνωρίζει όλες τις μορφές αρχείων εικόνας από σαρωτή ή κάμερα

Χρησιμοποιήστε την κάμερα του smartphone σας αντί για σαρωτή

Διαβάζει όλους τους τύπους σημαδιών που σχεδιάζονται με στυλό, μολύβι ή μαρκαδόρο

Εξατομικεύστε φόρμες με γραμμωτούς κώδικες, κωδικούς QR και εικόνες

Διαβάζει περιστρεφόμενες και λοξές εικόνες

Παρέχει ευέλικτο συντονισμό για την επίλυση περίπλοκων υποθέσεων

Υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή μεγέθη χαρτιού

Επεξεργάζεται πεδία εγγραφής και προσαρμοσμένα σχέδια

Ανώτερη ακρίβεια αναγνώρισης ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες

Εύκολο στην εγκατάσταση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Java OMR API απευθείας από ένα έργο που βασίζεται στο Maven ακολουθώντας απλές οδηγίες εγκατάστασης .

Ζητήστε μια προσωρινή άδεια για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας πλήρως λειτουργικής εφαρμογής OMR χωρίς περιορισμούς και περιορισμούς.

Δημιουργήστε φόρμες OMR χωρίς εργαλεία σχεδίασης

Χρειάζεστε μόνο μερικές γραμμές κώδικα για να δημιουργήσετε μια φόρμα OMR, όπως μια έρευνα ικανοποίησης πελατών ή ένα φύλλο απαντήσεων. Το Aspose.OMR για Java σάς προσφέρει διάφορους τρόπους για να δημιουργήσετε φόρμες OMR οποιασδήποτε διάταξης και πολυπλοκότητας συνδυάζοντας προκαθορισμένα στοιχεία. Όλα λειτουργούν εξίσου καλά και δίνουν τα ίδια αποτελέσματα - απλώς επιλέξτε την προσέγγιση που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Αξιόπιστη αναγνώριση χωρίς ειδικό εξοπλισμό

Οι αλγόριθμοι προεπεξεργασίας και ανάλυσης εικόνας εξαλείφουν την ανάγκη για εξειδικευμένους σαρωτές OMR και άλλα εξειδικευμένα αξεσουάρ υλικού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικό στυλό και χαρτί, κοινό φωτοαντιγραφικό γραφείου ή ακόμα και κάμερα smartphone αντί για σαρωτή, χωρίς να επηρεάζετε την ακρίβεια και την εμπιστοσύνη στην αναγνώριση το αποτέλεσμα. Η βιβλιοθήκη μας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λύσεις λογισμικού OMR με την αξιοπιστία των συστημάτων υλικού με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Σε περίπλοκες περιπτώσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις αναγνώρισης και να λάβετε αποτελέσματα με σχεδόν 100% ακρίβεια.

Τα αποτελέσματα αναγνώρισης επιστρέφονται στις πιο δημοφιλείς μορφές αποθήκευσης δεδομένων που μπορούν να εισαχθούν σε οποιαδήποτε δημοφιλή βάση δεδομένων ή σύστημα ανάλυσης: JSON, XML ή CSV.

Κωδικοί QR και αναγνώριση barcodes

Η βιβλιοθήκη σάς επιτρέπει να προσθέσετε γραμμωτούς κώδικες και κωδικούς QR για να εξατομικεύσετε ή να προσδιορίσετε μοναδικά μια φόρμα. Το περιεχόμενο των barcodes αποκωδικοποιείται αυτόματα κατά την αναγνώριση.

Απεριόριστες δυνατότητες

Η τεχνολογία Optical Mark Recognition (OMR) έχει πολλές εφαρμογές και μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά σχεδόν οποιοδήποτε μέρος της ζωής σας όταν χρειάζεται να συλλέξετε και να αναλύσετε μη αυτόματα συμπληρωμένα δεδομένα. Αυτοματοποιεί πλήρως τη διαδικασία, επιτρέποντας την αναγνώριση εκατοντάδων φύλλων ανά λεπτό με σχεδόν 100% ακρίβεια και αποθηκεύει τα αποτελέσματα απευθείας σε μια βάση δεδομένων για περαιτέρω συγκέντρωση και ανάλυση. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • Εκπαίδευση: φύλλα απαντήσεων, τεστ, κουίζ, φόρμες SAT και πολλά άλλα.
  • Ερωτηματολόγια: έρευνες ικανοποίησης πελατών, φόρμες σχολίων, παραγγελίες, προτιμήσεις γευμάτων.
  • Αιτήσεις: ασφαλιστικές απαιτήσεις, οικονομικές αιτήσεις, έντυπα εισόδου στα σύνορα.
  • Και πολλά άλλα.
  
  

Η Aspose προσφέρει επίσης εγγενή API OMR για άλλες δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού: