Aspose.OMR  for Java

Optical Mark Recognition API for Java

Felismerheti az optikai jeleket a szkennelésekből és fényképekből, és OMR-re alkalmas válaszlapokat, felméréseket, teszteket és szavazólapokat hozhat létre többplatformos Java alkalmazásokban.

  Download Free Trial
  
 

Az Aspose.OMR for Java egy gyors, rugalmas és költséghatékony Java API válaszlapok, felmérések, tesztek, követelések, pénzügyi alkalmazások és hasonló űrlapok tervezésére , generálására és felismerésére , amelyek megkövetelik a válaszadótól, hogy a kérdésekre kézzel csekk rajzolásával válaszoljon. megjelöl egy buborékban. Többé nincs szükség az űrlapok manuális digitalizálására és a vizsgapontszámok kiszámítására – a folyamat teljes automatizálásához elegendő néhány sornyi kód, amelyet még a tapasztalatlan fejlesztők is könnyen megértenek és támogatnak.

Könyvtárunk támogatja a teljes OMR munkafolyamatot – az űrlap tervezésétől a kitöltött nyomtatott példányok felismeréséig. Számos előre beállított elemet kombinálhat olyan űrlapokká, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön céljainak és célközönségének, valamint tovább személyre szabhatja és márkajelzéssel látja el OMR-űrlapjait logók, vonalkódok, QR-kódok vagy képek hozzáadásával. Az űrlapok leírása egyszerű szöveggel vagy JSON-jelöléssel történik, vagy közvetlenül a programkódban; nincs szükség tervezési eszközökre. A válaszadók tollal, ceruzával vagy markerrel tölthetik ki az űrlapokat, és bármilyen típusú jelölést használhatnak – a mesterséges intelligencia és a fejlett pontossági kalibráció garantálja a megbízható felismerési eredményeket speciális szkennerek nélkül is.

Az Aspose.OMR for Java szolgáltatásai és képességei

Felismeri az összes képfájl-formátumot szkennerről vagy fényképezőgépről

Használja okostelefonjának kameráját szkenner helyett

Mindenféle tollal, ceruzával vagy markerrel rajzolt jelet elolvas

Személyre szabhatja az űrlapokat vonalkódokkal, QR-kódokkal és képekkel

Beolvassa az elforgatott és ferde képeket

Rugalmas hangolást biztosít az összetett esetek megoldásához

Támogatja az összes népszerű papírméretet

Beírható mezőket és egyedi rajzokat dolgoz fel

Kiváló felismerési pontosság még nehéz körülmények között is

Könnyen telepíthető

A Java OMR API-t közvetlenül egy Maven alapú projektből használhatja az egyszerű telepítési utasítások követésével.

Kérjen ideiglenes licencet egy teljesen működőképes OMR-alkalmazás felépítésének megkezdéséhez korlátok és korlátozások nélkül.

Hozzon létre OMR-űrlapokat tervezőeszközök nélkül

Csak néhány sornyi kódra van szüksége egy OMR-űrlap, például ügyfél-elégedettségi felmérés vagy válaszlap létrehozásához. Az Aspose.OMR for Java számos módot kínál bármilyen elrendezésű és összetettségű OMR-forma létrehozására előre meghatározott elemek kombinálásával. Mindegyik egyformán jól működik, és ugyanazt az eredményt adják – csak válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb megközelítést.

Megbízható felismerés speciális felszerelés nélkül

A kép-előfeldolgozó és -elemző algoritmusok szükségtelenné teszik a speciális OMR-szkennereket és más speciális hardver-kiegészítőket. Használhat normál tollat és papírt, általános irodai fénymásolót vagy akár okostelefon-kamerát a szkenner helyett anélkül, hogy ez befolyásolná a felismerés pontosságát és magabiztosságát. az eredmény. Könyvtárunk lehetővé teszi, hogy a hardverrendszerek megbízhatóságával OMR szoftvermegoldásokat hozzon létre sokkal alacsonyabb költséggel.

Bonyolult esetekben finomhangolhatja a felismerési beállításokat, és csaknem 100%-os pontossággal érheti el az eredményeket.

A felismerési eredmények a legnépszerűbb adattárolási formátumokban jelennek meg, amelyek bármely népszerű adatbázisba vagy elemző rendszerbe importálhatók: JSON, XML vagy CSV.

QR kódok és vonalkódok felismerése

A könyvtár lehetővé teszi vonalkódok és QR-kódok hozzáadását az űrlapok személyre szabásához vagy egyedi azonosításához. A vonalkódok tartalma felismeréskor automatikusan dekódolásra kerül.

Korlátlan lehetőségek

Az optikai jelfelismerő (OMR) technológia számos alkalmazással rendelkezik, és nagymértékben leegyszerűsítheti az élet szinte bármely részét, amikor manuálisan kitöltött adatokat kell gyűjtenie és elemeznie. Teljesen automatizálja a folyamatot, így percenként több száz lap közel 100%-os pontossággal ismerhető fel, az eredményeket pedig közvetlenül egy adatbázisba menti további összesítés és elemzés céljából. Az alkalmazások magukban foglalják, de nem kizárólagosan:

  • Oktatás: válaszlapok, tesztek, vetélkedők, SAT űrlapok és még sok más.
  • Kérdőívek: ügyfél-elégedettségi felmérések, visszajelzési űrlapok, rendelések, étkezési preferenciák.
  • Jelentkezések: biztosítási igények, pénzügyi kérelmek, határbelépési nyomtatványok.
  • És még sok más.
  
  
  

Az Aspose natív OMR API-kat is kínál más népszerű programozási nyelvekhez: