Aspose.OMR  for .NET

Optical Mark Recognition API for .NET

Olvasson optikai jeleket a beolvasott képekről és fényképekről, és állítson elő OMR-kompatibilis válaszlapokat, felméréseket és kérdőíveket .NET-alkalmazásaiban és webszolgáltatásaiban.

  Download Free Trial
  
 

Az Aspose.OMR for .NET egy megbízható és sokoldalú programozási API kézzel kitöltött válaszlapok, felmérések, tesztek, szavazólapok, SAT vizsgaűrlapok, biztosítási igények és hasonló dokumentumok tervezésére és automatikus felismerésére , amelyekben a válaszadók véletlenszerű rajzolással válaszolnak egy kérdésre. jelölje meg egy körben vagy négyzetben. A több száz és több ezer űrlap eredményeinek manuális olvasásának és összesítésének hosszú és hibákra hajlamos folyamata 10 sornyi kódot jelent C#, F# vagy Visual Basic nyelven, amit még a tapasztalatlan fejlesztők is könnyen megérthetnek és támogathatnak.

OMR-könyvtárunk rendkívül rugalmas jelölőnyelvet kínál, amely lehetővé teszi bármilyen elrendezésű és bonyolultságú OMR-kompatibilis formák létrehozását tervezőeszközök nélkül. Különféle elemeket kombinálhat, amelyek a legjobban megfelelnek a célnak és a célközönségnek, és tovább személyre szabhatja és márkajelzéssel látja el OMR-űrlapjait logók, vonalkódok, QR-kódok vagy képek hozzáadásával.

Az Aspose.OMR .NET-hez szolgáltatásai és képességei

Támogatja az összes képformátumot, amelyet szkennerből vagy fényképezőgépből szerezhet be

Használja okostelefonjának kameráját szkenner helyett

Mindenféle tollal, ceruzával vagy markerrel rajzolt jelet elolvas

Személyre szabhatja az űrlapokat vonalkódokkal, QR-kódokkal, márkajelzésekkel és képekkel

Valós idejű pontosság hangolás a vizuális UI vezérlésen keresztül

Felismeri a többoldalas űrlapokat és a mappában lévő összes képet

Támogatja az összes népszerű papírméretet, valamint a nem szabványos papírméreteket is

Beírható mezőket és egyedi rajzokat dolgoz fel

Kiváló felismerési pontosság még nehéz körülmények között is

Könnyen telepíthető

Az Aspose.OMR for .NET egyszerű NuGet-csomagként vagy letölthető fájlként kerül terjesztésre minimális függőséggel. Egyszerűen telepítse projektjére, és máris használhatja az összes OMR-képességet, és elmentheti a felismerési eredményeket a támogatott formátumok bármelyikében.

Kérjen ideiglenes licencet egy teljesen működőképes OMR-alkalmazás felépítésének megkezdéséhez korlátok és korlátozások nélkül.

Könnyen kezelhető

Csak néhány sornyi kódra van szüksége egy OMR-űrlap (például egy ügyfél-elégedettségi felmérés) létrehozásához és a kitöltött űrlap felismeréséhez. Igen, ez tényleg ilyen egyszerű! Ne fogadd el a szavainkat, próbáld ki te is .

Korlátlan lehetőségek

Az optikai jelfelismerő (OMR) technológia számos alkalmazással rendelkezik, és nagymértékben leegyszerűsítheti az élet szinte bármely részét, amikor manuálisan kitöltött adatokat kell gyűjtenie és elemeznie. Teljesen automatizálja a folyamatot, így percenként több száz lap közel 100%-os pontossággal ismerhető fel, az eredményeket pedig közvetlenül egy adatbázisba menti további összesítés és elemzés céljából. Az alkalmazások magukban foglalják, de nem kizárólagosan:

  • Oktatás: válaszlapok, tesztek, vetélkedők, SAT űrlapok és még sok más.
  • Kérdőívek: ügyfél-elégedettségi felmérések, visszajelzési űrlapok, rendelések, étkezési preferenciák.
  • Jelentkezések: biztosítási igények, pénzügyi kérelmek, határbelépési nyomtatványok.
  • És még sok más.

Hozzon létre űrlapokat tervezőeszközök nélkül

Könyvtárunk támogatja a teljes OMR munkafolyamatot – az űrlap tervezésétől a kitöltött nyomtatott példányok felismeréséig. Rendkívül rugalmas jelölőnyelveket kínál 20 elrendezéssel és tartalmi elemekkel, amelyek kombinálhatók egymással, így bármilyen bonyolult elrendezésű formát hozhat létre.

Öregdiák vetélkedő Ügyfél-elégedettségi felmérés SAT űrlap

Az OMR-űrlap elrendezését és tartalmát közvetlenül az alkalmazáskódban is leírhatja. Ez a megközelítés akkor működik a legjobban, ha olyan űrlapokat kell megterveznie személyre szabott mezőkkel, mint a válaszadó neve, fényképe vagy egyedi QR-kód.

A felismerési eredmények a legnépszerűbb adattárolási formátumokban jelennek meg, amelyek bármely népszerű adatbázisba vagy elemző rendszerbe importálhatók: JSON, XML vagy CSV.

Nincs szükség felszerelésre

Nincs többé szüksége speciális szkennerekre, egyedi transzoptikus papírra, mágneses tintára és egyéb „hardver” megoldásokra. A fejlett képelemzés és mesterséges intelligencia technikák lehetővé tették, hogy dedikált eszközök helyett hagyományos tollat és papírt, közönséges irodai fénymásolót vagy akár okostelefon kamerát is használjunk, anélkül, hogy a felismerés pontosságát és az eredménybe vetett bizalmat befolyásolták volna. Könyvtárunk lehetővé teszi a tisztán szoftveres OMR megoldások készítését, amelyek a hagyományos hardver alapú rendszerekkel egyenrangúak, sokkal alacsonyabb költséggel.

Az OMR API automatikusan kijavítja az elforgatott és ferde képeket, így a rossz minőségű fényképek is nagy biztonsággal felismerhetők. Nehéz esetekben finomhangolhatja az űrlapfeldolgozást, és közel 100%-os pontossággal hozhat létre eredményeket.

Tanulj példával

Az Aspose.OMR for .NET számos példát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan megismerkedjen a funkcióival és képességeivel, és ötletet adjon az üzleti igényeinek megfelelő megoldások létrehozásához.

  
  
  

Az Aspose natív OMR API-kat is kínál más népszerű programozási nyelvekhez: