Aspose.OMR  for Java

Optical Mark Recognition API voor Java

Herken optische tekens van scans en foto's en genereer OMR-klare antwoordbladen, enquêtes, tests en stembiljetten in platformonafhankelijke Java-toepassingen.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.OMR voor Java is een snelle, flexibele en kosteneffectieve Java API voor het ontwerpen , genereren en herkennen van antwoordbladen, enquêtes, tests, claims, financiële toepassingen en soortgelijke formulieren waarbij de respondent vragen moet beantwoorden door middel van een cheque teken in een bubbel. U hoeft niet langer handmatig formulieren te digitaliseren en examencijfers te berekenen - een paar regels code die zelfs onervaren ontwikkelaars gemakkelijk kunnen begrijpen en ondersteunen, zijn voldoende om het proces volledig te automatiseren.

Onze bibliotheek ondersteunt de volledige OMR-workflow - van het ontwerpen van een formulier tot het herkennen van de ingevulde hardcopy's. U kunt een groot aantal vooraf ingestelde elementen combineren tot formulieren die het beste passen bij uw doelen en doelgroep, en uw OMR-formulieren verder personaliseren en brandmerken door logo's, streepjescodes, QR-codes of afbeeldingen toe te voegen. Formulieren worden beschreven in platte tekst of JSON-notatie, of direct in de programmacode; geen ontwerptools nodig. Respondenten kunnen formulieren invullen met een pen, potlood of markeerstift en elk type markering gebruiken - kunstmatige intelligentie en geavanceerde nauwkeurigheidskalibratie garanderen betrouwbare herkenningsresultaten, zelfs zonder gespecialiseerde scanners.

Functies en mogelijkheden van Aspose.OMR voor Java

Herkent alle formaten van afbeeldingsbestanden van een scanner of camera

Gebruik je smartphonecamera in plaats van een scanner

Leest alle soorten markeringen die zijn getekend met een pen, potlood of stift

Personaliseer formulieren met streepjescodes, QR-codes en afbeeldingen

Leest gedraaide en scheve afbeeldingen

Biedt flexibele afstemming om complexe gevallen op te lossen

Ondersteunt alle populaire papierformaten

Verwerkt inschrijfvelden en aangepaste tekeningen

Superieure herkenningsnauwkeurigheid, zelfs in moeilijke omstandigheden

Makkelijk te installeren

U kunt Java OMR API rechtstreeks vanuit een op Maven gebaseerd project gebruiken door eenvoudige installatie-instructies te volgen .

Vraag een tijdelijke licentie aan om te beginnen met het bouwen van een volledig functionele OMR-applicatie zonder enige beperkingen en beperkingen.

Maak OMR-formulieren zonder ontwerptools

Je hebt maar een paar regels code nodig om een OMR-formulier te maken, zoals een klanttevredenheidsonderzoek of antwoordblad. Aspose.OMR voor Java biedt u verschillende manieren om OMR-formulieren van elke lay-out en complexiteit te maken door vooraf gedefinieerde elementen te combineren. Ze werken allemaal even goed en geven dezelfde resultaten - kies gewoon de aanpak die het beste bij u past.

Betrouwbare herkenning zonder speciale apparatuur

Algoritmen voor voorverwerking en analyse van afbeeldingen maken de noodzaak voor gespecialiseerde OMR-scanners en andere gespecialiseerde hardwareaccessoires overbodig. het resultaat. Met onze bibliotheek kunt u tegen veel lagere kosten OMR-softwareoplossingen maken met de betrouwbaarheid van hardwaresystemen.

In complexe gevallen kunt u de herkenningsinstellingen verfijnen en resultaten krijgen met bijna 100% nauwkeurigheid.

Herkenningsresultaten worden geretourneerd in de meest populaire gegevensopslagformaten die kunnen worden geïmporteerd in elke populaire database of analysesysteem: JSON, XML of CSV.

QR-codes en barcodeherkenning

Met de bibliotheek kunt u barcodes en QR-codes toevoegen om een formulier te personaliseren of uniek te identificeren. De inhoud van barcodes wordt bij herkenning automatisch gedecodeerd.

Onbeperkte mogelijkheden

Optical Mark Recognition (OMR)-technologie heeft veel toepassingen en kan bijna elk deel van uw leven aanzienlijk vereenvoudigen wanneer u handmatig ingevulde gegevens moet verzamelen en analyseren. Het automatiseert het proces volledig, waardoor honderden vellen per minuut kunnen worden herkend met bijna 100% nauwkeurigheid, en slaat de resultaten rechtstreeks op in een database voor verdere aggregatie en analyse. Toepassingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

  • Onderwijs: antwoordbladen, tests, quizzen, SAT-formulieren en nog veel meer.
  • Vragenlijsten: klanttevredenheidsonderzoeken, feedbackformulieren, bestellingen, maaltijdvoorkeuren.
  • Toepassingen: verzekeringsclaims, financiële toepassingen, formulieren voor grensinvoer.
  • En nog veel meer.
  
  
  

Aspose biedt ook native OMR API's voor andere populaire programmeertalen: