Μετατροπή PS, EPS και XPS

Λύση API μετατροπέα PS, EPS και XPS για .NET.

 

Κάθε φορά που χρειάζεται να μετατρέψετε αρχεία PostScript PS και Encapsulated PostScript EPS καθώς και έγγραφα XPS μέσω προγραμματισμού, το .NET API μπορεί να το κάνει ομαλά και μετατρέπει πολλαπλά αρχεία. Για PS και EPS, το API υποστηρίζει τελεστές PostScript Levels 1-3 και τα περισσότερα σχόλια κεφαλίδας EPS, καθώς και μετασχηματίζει έγγραφα PostScript με μέγιστη συμμόρφωση, με εξαίρεση λίγες περιπτώσεις γραμματοσειρών και το API ασχολείται με γραμματοσειρές όπως το Time New Roman.

Επιπλέον, για μετασχηματισμό αρχείων XPS, το API μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει σελίδες, να ασχοληθεί με καμβάδες, μονοπάτια και στοιχεία γλυφών, να δημιουργήσει σχήματα διανυσματικών γραφικών, συμβολοσειρές κειμένου, να μετατρέψει στοιχεία περιγράμματος XPS και πολλά άλλα.

Η λύση API για.

Μετατροπή PostScript σε PDF μέσω C# .NET.

Για να μετατρέψετε αρχεία PostScript PS και Encapsulated PostScript EPS σε PDF μέσω .NET API, πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Φορτώστε το αρχείο PS ή EPS χρησιμοποιώντας το PsDocument Class .
 2. Ρυθμίστε την αποθήκευση PDF χρησιμοποιώντας το PdfSaveOptions Class .
 3. Χρησιμοποιήστε το FileStream Class για την έξοδο του αρχείου PDF.
 4. PdfDevice Class με αρχικοποίηση με αντικείμενο ροής αρχείου PDF εξόδου.
 5. Καλέστε το PsDocument.Save για μετατροπή PDF.
Κωδικός C# για μετατροπή PS EPS σε PDF
 

Μετατροπή PostScript σε εικόνες μέσω C# .NET.

Για οποιαδήποτε εφαρμογή μετατροπής EPS/PS PostScript σε εικόνα, ο ακόλουθος κώδικας C# λειτουργεί καλά, επομένως ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Φορτώστε το έγγραφο χρησιμοποιώντας την κλάση PsDocument έχοντας ως παράμετρο τη ροή αρχείου εισόδου.
 2. Δημιουργήστε το αντικείμενο ImageSaveOptions Class και αρχικοποιήστε το με τις απαιτούμενες ρυθμίσεις.
 3. Αποθηκεύστε κάθε σελίδα αρχείου εισόδου σε μια εικόνα PNG, JPG, TIFF, BMP κ.λπ.
Κωδικός C# για μετατροπή PostScript σε εικόνεςFAQ

1. Μπορώ να μετατρέψω Postscript με αυτήν τη λύση API;

Το Aspose.Page διαθέτει λειτουργικότητα που σας επιτρέπει να μετατρέπετε αρχεία PS, XPS και EPS σε άλλες μορφές online ή μέσω προγραμματισμού. Εάν χρειάζεται να μετατρέψετε τα αρχεία σας άμεσα στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών Περιγραφή σελίδας Μετατροπέας αρχείων μορφής γλώσσας .

2. Ποιες γλώσσες περιγραφής σελίδας υποστηρίζονται από τον μετατροπέα;

Αυτή η λειτουργία μετατροπής υποστηρίζει αρχεία με επεκτάσεις .ps, .eps και .xps. Τέτοια διάσημα PDL όπως το PDF και το SVG αντιπροσωπεύονται ως ξεχωριστές λύσεις στο Aspose.products

3. Είναι δωρεάν η λειτουργικότητα;

Οι μετατροπείς μεταξύ πλατφορμών είναι δωρεάν, όταν για τη λύση API μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή και, στη συνέχεια, να αγοράσετε το προϊόν εάν χρειάζεται.

 

Μετατροπή XPS σε Εικόνες JPG, PNG, BMP μέσω C# .NET.

Το .NET API υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή XPS σε εικόνες BMP, JPG, PNG, TIFF κ.λπ. και παρέχει XpsDocument Class για λειτουργίες XPS. Για να μετατρέψετε το XPS σε Εικόνα, ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Φορτώστε το αρχείο XPS από τη ροή.
 2. Αρχικοποιήστε τις σχετικές επιλογές αποθήκευσης εικόνας, π.χ. για XPS σε JPG είναι JpegSaveOptions και για XPS σε PNG PngSaveOptions . Ακολουθεί λίστα με όλα τα XPS σε Εικόνα επιλογές αποθήκευσης .
 3. Καθορίστε σχετικές ρυθμίσεις όπως SmoothingMode, Resolution και Page Numbers κ.λπ. για απόδοση. Τέλος, επαναλάβετε τα διαμερίσματα των εγγράφων για να τα αποθηκεύσετε σε εικόνες.
Κωδικός C# για μετατροπή XPS σε εικόνα