Oldalleírás A nyelvek egy oldal megjelenését írják le magasabb szinten, mint egy pixeltömb. A PDL-ek kötőelemként szolgálnak a számítógépes alkalmazások, például grafikus eszközök, szövegszerkesztők stb., és a kimeneti eszközök: publikációs (nyomtató) rendszerek és kijelzők között. A legtöbb nyomtatórendszer a nyomtatott oldalakat m pixel szélességű és n képpont magas téglalapként kezeli. Természetesen nem kényelmes ekkora fájlokat a memóriában tárolni, szerkeszteni és az elosztott hálózaton keresztül továbbítani. Ez a megoldás támogatja a PS, EPS és XPS oldalleíró nyelveket.

Az Aspose.Page for C++ egy megbízható könyvtár XPS, PS és EPS fájlok megjelenítéséhez és manipulálásához. Lehetővé teszi meglévő és új XPS fájlok létrehozását, módosítását és konvertálását anélkül, hogy bármilyen más szoftverre lenne szükség. Az API olyan műveleteket tesz lehetővé, mint például a dokumentumoldalak és -elemek, például vásznak, útvonalak és karakterjelek manipulálása, vektorgrafikus alakzatok létrehozása és manipulálása, valamint színek megadása a különböző színterekben. Sőt, a fejlesztők PS és EPS dokumentumokat konvertálhatnak PDF-be, valamint különböző raszteres képformátumokba.

További információ a PS, EPS és XPS API szolgáltatásairól:

Szúrjon be oldalakat XPS-fájlokba

Az Aspose.Page for C++ támogatja az XPS fájlok betöltését manipuláció céljából, és könnyen hozzáadhatunk új oldalakat a fájlon belül. A C++ fejlesztők a könyvtár segítségével automatizálhatják azokat a forgatókönyveket, amelyek segíthetik őket az úton.

Dokumentumoldalak hozzáadása XPS-fájlhoz - C++

  //Create an XPS document
  auto xpsDocs = MakeObject<XpsDocument>();

  //Add a glyph to the document
  auto glyphs = xpsDocs->AddGlyphs(u"Arial", 12, FontStyle::Regular, 300f, 450f, u"Hello World!");
  glyphs->set_Fill(xpsDocs->CreateSolidColorBrush(Color::get_Black));

  //Save the result
  xpsDocs->Save(dir + u"output.xps");

A könyvtár XPS, PS és EPS dokumentumok konvertálását kínálja PDF és raszteres képformátumokká, beleértve a BMP, JPEG, PNG, TIFF formátumokat. A fejlesztő meghatározhatja a minőségi szintet, a felbontást, az oldalszámokat, miközben a dokumentumokat képeken belül menti.
A megoldás különféle konverziókat is kínál, például:

  

Support and Learning Resources

  
  

Az Aspose.Page egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: