PS, EPS és XPS konvertálása

PS, EPS és XPS konverter API megoldás C++-hoz.

 

Amikor szükség van a PostScript PS és Encapsulated PostScript EPS fájlok, valamint XPS dokumentumok programozott konvertálására, a Java API zökkenőmentesen meg tudja csinálni, és többszörös fájlokat konvertál. PS és EPS esetén az API támogatja az 1-3. szintű PostScript operátorokat és a legtöbb EPS fejléc megjegyzést, valamint a PostScript dokumentumokat maximális konformációval alakítja át, kivéve néhány betűtípus esetet, és az API olyan betűtípusokkal foglalkozik, mint a Time New Roman.

A programozók könnyedén használhatják PostScript- és XPS-dokumentumok kötegelt feldolgozására, még a vásznak, útvonalak és karakterjelek elemeit is kezelhetik, és vektorgrafikus alakzatokat és szöveges karakterláncokat is kezelhetnek.

Az itt található Java API-megoldás lehetővé teszi az olyan PDL formátumú fájlok, mint a PS, EPS és XPS, programozott konvertálását, de hasznos lehet az ezeken a natív API-kon kifejlesztett platformok közötti áttekintés és kipróbálás. Íme néhány forgatókönyv az EPS-ből képekké, EPS-ből PDF-be, PostScript-ből PDF-be, PostScript-ből képekké, XPS-ből képekké és XPS-ből PDF-be

Konvertálja az EPS-t képekké a C++ segítségével.

A C++ könyvtár lehetővé teszi az Encapsulated PostScript (EPS) fájlok képpé konvertálását Windows és Linux platformokon. A folyamat a következő:

  1. A FileStream segítségével hozza létre az EPS-fájl bemeneti adatfolyamát, valamint hozzon létre PsDocument Class objektumot bemeneti adatfolyammal paraméterként. A képspecifikus beállításokhoz használja az ImageSaveOptions Class elemet.
  2. Határozza meg a kép típusát és méretét az ImageDevice segítségével.
  3. Mentse az EPS-t képként képmentési lehetőségekkel egy bájttömbbe, amely minden bájttömbhöz új fájlkimeneti adatfolyamot hoz létre.
C++ kód az EPS-képekké konvertálásához
 

PostScript konvertálás PDF-be Java segítségével.

A PostScript PDF-be konvertálásának folyamata ugyanaz, mint az EPS-nél képekké, azzal a különbséggel, hogy a fejlesztők PdfSaveOptions további beállítások megadásához, például az AdditionalFontsFolder és a SuppressError érték stb. A PdfDevice a létrehozott kimeneti adatfolyamból.

C++ kód a PostScript PDF-be konvertálásához
 

Az XPS konvertálása PDF-be C++ segítségével.

A C++ XPS Processing API az XPS képekké konvertálásával foglalkozik, beleértve a BMP-t, JPG-t, TIFF-et, PNG-t és egyebeket, valamint XPS-t PDF-be konvertálásával Windows és Linux alapú rendszereken. Az XPS PDF-be konvertálásának folyamata a következő:

  1. Határozza meg a kimeneti adatfolyamot, valamint a bemeneti adatfolyamot a bemeneti XPS-dokumentumhoz.
  2. Adja át paraméterként az XpsDocument Class objektumnak.
  3. Adja meg a PDF-specifikus mentési beállításokat, például TextCompression, ImageCompression és JpegQualityLevel a PdfSaveOptions segítségével.
  4. Hozzon létre egy PdfDevice példányt a létrehozott korábbi kimeneti adatfolyamból.
  5. Végül konvertálja az XPS-dokumentumot PDF-be a PDF mentési lehetőségekkel.
C++ kód az XPS-ből PDF-be konvertáláshozFAQ

1. Konvertálhatom a Postscriptet ezzel az API-megoldással?

Az Aspose.Page olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a PS-, XPS- és EPS-fájlok más formátumokba konvertálását online vagy programozottan. Ha azonnal online kell átalakítania fájljait, használhatja a Page Description Language format files Converter többplatformos alkalmazást.

2. Milyen oldalleírás nyelveket támogat a konverter?

Ez az átalakítási funkció támogatja a .ps, .eps és .xps kiterjesztésű fájlokat. Az olyan híres PDL-k, mint a PDF és az SVG, külön megoldásként jelennek meg az Aspose.products-ban

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, amikor az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

 
  

Support and Learning Resources