PS, EPS és XPS konvertálása

Használja ki C++ alkalmazásaiban rejlő teljes potenciált sokoldalú API-megoldásunkkal! Zökkenőmentesen konvertálja a PS-, EPS- és XPS-fájlokat kiváló minőségű PDF-fájlokká és lenyűgöző képekké a C++-hoz készült sokoldalú API-megoldásunkkal!

 

Fedezze fel C++ alkalmazásaiban rejlő teljes potenciált sokoldalú natív API-megoldásunkkal! A PS-, EPS- és XPS-fájlokat gyorsan és egyszerűen konvertálja kiváló minőségű PDF-fájlokká és lenyűgöző képekké. Akár precíz dokumentumátalakításra, akár tökéletes vizuális tartalomra van szüksége, API-nk leegyszerűsíti a folyamatot, és olyan eszközöket biztosít Önnek, amelyek segítségével könnyedén javíthatja projektjeit. Javítsa dokumentumkezelését, és leheljen új életet látványvilágába. Tapasztalja meg a PostScript (PS) és az Encapsulated PostScript (EPS), valamint az XPS-dokumentumok PDF-be és képek konvertálásának varázsát C++ API-nkkal. Készen áll dokumentumai átalakítására? Próbálja ki ingyenes próbaverziónkat, vagy vásároljon most, és javítsa tartalmait még ma!

A programozók könnyedén használhatják PostScript- és XPS-dokumentumok kötegelt feldolgozására, még a vásznak, útvonalak és karakterjelek elemeit is kezelhetik, és vektorgrafikus alakzatokat és szöveges karakterláncokat is kezelhetnek.

Az itt található API-megoldás a C++-hoz lehetővé teszi az olyan PDL formátumú fájlok, mint a PS, EPS és XPS, programozott konvertálását, de hasznos lehet az ezeken a natív API-kon kifejlesztett platformközi fejlesztések megtekintése és kipróbálása. Íme néhány forgatókönyv az EPS-ből képekké, az EPS-ből PDF-be, a PostScript-ből PDF-be, a PostScript-ből képekké, az XPS-ből képekké és az XPS-ből PDF-be.

Konvertálja az EPS-t képekké a C++ segítségével.

A C++ könyvtár lehetővé teszi az Encapsulated PostScript (EPS) fájlok képpé konvertálását Windows és Linux platformokon. A folyamat a következő:

  1. A FileStream segítségével hozza létre az EPS-fájl bemeneti adatfolyamát, valamint hozzon létre PsDocument Class objektumot bemeneti adatfolyammal paraméterként. A képspecifikus beállításokhoz használja az ImageSaveOptions Class elemet.
  2. Határozza meg a kép típusát és méretét az ImageDevice segítségével.
  3. Mentse az EPS-t képként képmentési lehetőségekkel egy bájttömbbe, amely minden bájttömbhöz új fájlkimeneti adatfolyamot hoz létre.
C++ kód az EPS-képekké konvertálásához
 

PostScript konvertálás PDF-be Java segítségével.

A PostScript PDF-be konvertálásának folyamata ugyanaz, mint az EPS-nél képekké, azzal a különbséggel, hogy a fejlesztők PdfSaveOptions további beállítások megadásához, például az AdditionalFontsFolder és a SuppressError érték stb. A PdfDevice a létrehozott kimeneti adatfolyamból.

C++ kód a PostScript PDF-be konvertálásához
 

Az XPS konvertálása PDF-be C++ segítségével.

A C++ XPS Processing API az XPS képekké konvertálásával foglalkozik, beleértve a BMP-t, JPG-t, TIFF-et, PNG-t és egyebeket, valamint XPS-t PDF-be konvertálásával Windows és Linux alapú rendszereken. Az XPS PDF-be konvertálásának folyamata a következő:

  1. Határozza meg a kimeneti adatfolyamot, valamint a bemeneti adatfolyamot a bemeneti XPS-dokumentumhoz.
  2. Adja át paraméterként az XpsDocument Class objektumnak.
  3. Adja meg a PDF-specifikus mentési beállításokat, például TextCompression, ImageCompression és JpegQualityLevel a PdfSaveOptions segítségével.
  4. Hozzon létre egy PdfDevice példányt a létrehozott korábbi kimeneti adatfolyamból.
  5. Végül konvertálja az XPS-dokumentumot PDF-be a PDF mentési lehetőségekkel.
C++ kód az XPS-ből PDF-be konvertáláshozFAQ

1. Konvertálhatom a Postscriptet ezzel az API-megoldással?

Az Aspose.Page olyan funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a PS-, XPS- és EPS-fájlok más formátumokba konvertálását online vagy programozottan. Ha azonnal online kell átalakítania fájljait, használhatja a Page Description Language format files Converter többplatformos alkalmazást.

2. Milyen oldalleírás nyelveket támogat a konverter?

Ez az átalakítási funkció támogatja a .ps, .eps és .xps kiterjesztésű fájlokat. Az olyan híres PDL-k, mint a PDF és az SVG, külön megoldásként jelennek meg az Aspose.products-ban

3. Ingyenes a funkcionalitás?

A platformok közötti konverterek ingyenesek, amikor az API-megoldáshoz ingyenes próbaverziót kaphat, majd szükség esetén megvásárolhatja a terméket.

 
  

Support and Learning Resources