Aspose.Page  for Java

XPS-, PS- és EPS-fájlok Java API-k manipulálása

Konvertálja az XPS-, PS- és EPS-dokumentumokat PDF-formátumba és különféle képekké, szoftverfüggőség nélkül.

  Letöltés ingyenes próbaverzió Try Online
  
 

Oldalleírás A nyelvek egy oldal megjelenését írják le magasabb szinten, mint egy pixeltömb. A PDL-ek kötőelemként szolgálnak a számítógépes alkalmazások, például grafikus eszközök, szövegszerkesztők stb., és a kimeneti eszközök: publikációs (nyomtató) rendszerek és kijelzők között. A legtöbb nyomtatórendszer a kinyomtatott oldalakat egy szélességben m pixelből és magasságban n képpontból álló téglalapként kezeli. Természetesen nem kényelmes ekkora fájlokat a memóriában tárolni, szerkeszteni és az elosztott hálózaton keresztül továbbítani. Ez a megoldás támogatja a PS, EPS és XPS PDL-eket.

Az Aspose.Page for Java egy XPS és PostScript dokumentumfeldolgozó és -elemző API. A fejlesztők PS, XPS és EPS fájlokat konvertálhatnak PDF és raszteres képformátumokká. Az API lehetővé teszi a felhasználók számára XPS-fájlok létrehozását, elemzését és mentését, valamint oldalak hozzáadását és eltávolítását a dokumentumokon belül. Ezenkívül a fejlesztők vászonképeket, útvonalakat és karakterjel-elemeket hozhatnak létre XPS-dokumentumokhoz, és olyan műveleteket hajthatnak végre, mint például oldalak hozzáadása vagy eltávolítása, vektorok és karakterláncok létrehozása, ecsetek használata és az elemek megjelenésének manipulálása.

Fejlett XPS és PostScript API szolgáltatások

A PostScript nyelvi szintek 1-3 támogatottak

Mentse el a PS- és EPS-fájlokat PDF- vagy raszterképként

XPS-fájlok létrehozása vagy betöltése szerkesztéshez

XPS-vázlatelemek szerkesztése, mentése és renderelése

Az XPS-fájlok konvertálása képekké vagy PDF-be

Oldalak hozzáadása vagy törlése a meglévő XPS-dokumentumokban

Adja meg a színeket különböző színterek használatával

Több dokumentum kezelése XPS-fájlban

Készítsen vektorgrafikát primitívek segítségével

XPS-dokumentumok létrehozása vagy elemzése

Az API menet közben XPS-fájlokat hoz létre, vagy betölti a meglévő dokumentumokat elemzés és kezelés céljából. Különféle műveleteket hajthat végre, mint például a grafika és a szöveges karakterláncok megjelenésének megváltoztatása, színek megadása a különböző színterekben, manipulálhatja az eszközkonfigurációs információkat, a felhasználói szándékokat és még sok mást.

A Java fejlesztők könnyedén integrálhatják ezeket a funkciókat, mindössze néhány sornyi kóddal.

XPS-fájl létrehozása a semmiből - Java

Rendereljen PostScript fájlokat képek és PDF formátumokba

A könyvtár speciális osztályokat biztosít az EPS és PS fájlok raszterképekké és PDF-ekké konvertálásához. Az átalakítási folyamat konfigurációJaval egyszerűen szabályozható a képminőség a PDF-ben, valamint az önálló képek esetében. Ezenkívül a fejlesztők könnyen elnyomhatják a hibákat, ha kötegekkel dolgoznak.

  
  

Az Aspose.Page egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: