Oldalleírás A nyelvek egy oldal megjelenését írják le magasabb szinten, mint egy pixeltömb. A PDL-ek kötőelemként szolgálnak a számítógépes alkalmazások, például grafikus eszközök, szövegszerkesztők stb., és a kimeneti eszközök: publikációs (nyomtató) rendszerek és kijelzők között. A legtöbb nyomtatórendszer a nyomtatott oldalakat m pixel szélességű és n képpont magas téglalapként kezeli. Természetesen nem kényelmes ekkora fájlokat a memóriában tárolni, szerkeszteni és az elosztott hálózaton keresztül továbbítani. Ez a megoldás támogatja a PS, EPS és XPS PDL-eket.

Az Aspose.Page for .NET egy megbízható és önálló API XPS és Postscript fájlok konvertálására, betöltésére és renderelésére. Lehetővé teszi XPS-fájlok aláírását is anélkül, hogy további eszközökre lenne szükség. Vannak olyan műveletek is, mint a dokumentum oldalainak és elemeinek manipulálása, vektorgrafikák létrehozása, formák csoportosítása és színek megadása különböző színterekben. A megoldás használatával a fejlesztők PS, XPS és EPS fájlokat konvertálhatnak PDF dokumentumokká és raszterképekké, például BMP, EMF, JPEG, PNG, TIFF stb.

Fejlett PS, EPS és XPS API funkciók

XPS-fájlok olvasása vagy létrehozása

Az Aspose.Page for .NET nem csak az XPS-fájlok betöltését támogatja manipuláció céljából, hanem lehetővé teszi XPS-fájlok létrehozását a semmiből. A .NET-fejlesztők a könyvtár segítségével automatizálhatják azokat a forgatókönyveket, amelyek segíthetik őket az úton.

Dokumentumoldalak létrehozása a semmiből - C#

  //Create an XPS document

  XpsDocument xDocs = new XpsDocument();

  //Add a glyph to the document

  var glyphs = xDocs.AddGlyphs("Arial", 12, FontStyle.Regular, 300f, 450f, "Hello World!");

  glyphs.Fill = xDocs.CreateSolidColorBrush(Color.Black);

  //Save the result

  xDocs.Save(dir + "output.xps");

Az Aspose.Page for .NET könnyen használható mechanizmust biztosít a PS és EPS fájlok PDF és raszteres képformátumokká konvertálására. Az átalakítási folyamat konfigurálható a képek minőségének szabályozására, valamint a hibák kezelésére, ha a fejlesztők kötegekkel dolgoznak.
A megoldás különféle konverziókat is kínál, például:

  

Support and Learning Resources

  
  

Az Aspose.Page egyedi API-kat kínál népszerű fejlesztői környezetekhez, az alábbiak szerint: