Paginabeschrijving Talen beschrijven het uiterlijk van een pagina op een hoger niveau dan een reeks pixels. PDL's dienen als verbindende schakel tussen computertoepassingen, zoals grafische tools, teksteditors, enz., en uitvoerapparaten: publicatie- (afdruk)systemen en beeldschermen. De meeste afdruksystemen behandelen afgedrukte pagina's als een rechthoek van m pixels breed en n pixels hoog. Het is natuurlijk niet handig om zulke grote bestanden in het geheugen op te slaan, te bewerken en over het gedistribueerde netwerk over te dragen. Deze oplossing ondersteunt PS-, EPS- en XPS-paginabeschrijvingstalen.

Aspose.Page voor C++ is een betrouwbare bibliotheek voor weergave en manipulatie van XPS-, PS- en EPS-bestanden. Hiermee kunnen zowel bestaande als nieuwe XPS-bestanden worden gemaakt, gewijzigd en geconverteerd zonder dat er andere software nodig is. API maakt bewerkingen mogelijk zoals het manipuleren van documentpagina's en elementen zoals canvassen, paden en glyphs, het maken en manipuleren van vectorafbeeldingen, en het specificeren van kleuren in verschillende kleurruimten. Bovendien kunnen ontwikkelaars PS- en EPS-documenten converteren naar PDF en naar verschillende rasterafbeeldingsindelingen.

Meer informatie over PS-, EPS- en XPS API-functies:

Pagina's in XPS-bestanden invoegen

Aspose.Page voor C++ ondersteunt het laden van XPS-bestanden voor manipulatie en we kunnen eenvoudig nieuwe pagina's aan dat bestand toevoegen. C++-ontwikkelaars kunnen de bibliotheek gebruiken om scenario's te automatiseren die hen op weg kunnen helpen.

Voeg documentpagina's toe aan een XPS-bestand - C++

  //Create an XPS document
  auto xpsDocs = MakeObject<XpsDocument>();

  //Add a glyph to the document
  auto glyphs = xpsDocs->AddGlyphs(u"Arial", 12, FontStyle::Regular, 300f, 450f, u"Hello World!");
  glyphs->set_Fill(xpsDocs->CreateSolidColorBrush(Color::get_Black));

  //Save the result
  xpsDocs->Save(dir + u"output.xps");

De bibliotheek biedt de conversie van XPS-, PS- en EPS-documenten naar PDF- en rasterafbeeldingsindelingen, waaronder BMP, JPEG, PNG en TIFF. De ontwikkelaar kan het kwaliteitsniveau, de resolutie en paginanummers specificeren terwijl hij documenten in afbeeldingen opslaat.
De oplossing biedt ook verschillende conversies zoals:

  

Support and Learning Resources

  
  

Aspose.Page biedt individuele API's voor populaire ontwikkelomgevingen, zoals hieronder vermeld: