PS naar BMP

Converteer PS naar BMP via API-oplossing voor C++.

 

Aspose.Page voor PS naar BMP-converter biedt conversie van PostScript (PS)-bestand naar BMP-afbeelding met gebruik van elke taal die wordt ondersteund door C++.

De API die u hier ziet, kan worden gebruikt om uw eigen platformonafhankelijke toepassing te maken of te worden geïntegreerd in uw C++-project.

Om XPS naar BMP te converteren:

 • Aspose.Page voor C++ API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor documentmanipulatie en conversie voor het C++-platform.

 • U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden, gewoon NuGet-pakketbeheerder openen en naar Aspose.Page.Cpp zoeken en installeren. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager Console.

Package Manager Console Command


  PM> Install-Package Aspose.Page

Stappen om PS naar BMP te converteren met C++

Aspose.Page maakt het de ontwikkelaars gemakkelijk om PS-bestanden in slechts een paar regels code te laden en naar BMP te converteren.

 1. Laad het PS-bestand met Aspose.Page voor C++.
 2. Roep de methode Save() aan.
 3. Geef het uitvoerbestandspad door met de (BMP) bestandsextensie.
 4. BMP-bestand wordt opgeslagen op het opgegeven pad, dus in een compatibel programma.

systeem vereisten

Aspose.Page voor C++ ondersteunt alle belangrijke platforms en besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet:

 • Microsoft Windows-desktop (XP, Vista, 7, 8, 10), serverbesturingssystemen (2003, 2008, 2012), enz.
 • Microsoft Visual C++ versie 2017 of hoger.

PS naar BMP C++ conversie

  System::SharedPtr<System::Drawing::Imaging::ImageFormat> imageFormat = System::Drawing::Imaging::ImageFormat::get_BMP();

  System::SharedPtr<System::IO::FileStream> epsStream = System::MakeObject<System::IO::FileStream>(u"sourceFile.eps", System::IO::FileMode::Open, System::IO::FileAccess::Read);

  System::SharedPtr<PSDocument> document = System::MakeObject<EpsDocument>(psStream);

  // If you want to convert Postscript file despite of minor errors set this flag
  bool suppressErrors = true;

  //Initialize options object with necessary parameters.
  System::SharedPtr<ImageSaveOptions> options = System::MakeObject<ImageSaveOptions>(suppressErrors);

  System::SharedPtr<Aspose::Page::PS::Device::ImageDevice> device = System::MakeObject<Aspose::Page::PS::Device::ImageDevice>();

	  auto __finally_guard_0 = ::System::MakeScopeGuard([&epsStream]()
	  {
		  psStream->Close();
	  });

	  try{
		  document->Save(device, options);
	  }catch (...){
		  throw;
	  }
  System::ArrayPtr<System::ArrayPtr<uint8_t>> imagesBytes = device->get_ImagesBytes();
  //loop through each imagesBytes and write via file stream

PS naar BMP Conversie Web Applicatie

Converteer PS naar BMP door onze Live Demo-website te bezoeken.

  U hoeft Aspose API niet te downloaden.
  U hoeft geen code te schrijven.
  Upload gewoon uw PS-bestand, het wordt onmiddellijk geconverteerd naar BMP.
  U krijgt de downloadlink.FAQ

1. Kan ik PS converteren naar BMP?

De Aspose.Page-oplossing heeft functionaliteit waarmee u PS-bestanden online of programmatisch naar andere indelingen kunt converteren. Als u PS onmiddellijk online moet omzetten in BMP, kunt u PS Converter platformonafhankelijke applicatie.

2. Kan ik meer gedetailleerde informatie vinden over het converteren van PS naar BMP?

Ga naar het hoofdstuk Documentatie om informatie te vinden, zoals de Handleiding voor ontwikkelaars, release-opmerkingen en nog veel meer over paginabeschrijvingstalen. Bezoek ons ​​ GitHub project om de codevoorbeelden te zien voor het gebruik van de oplossing.

3. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis, wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en het product indien nodig kunt kopen.

PS Wat is PS bestandsformaat

PS-indeling is een van de PDL-indelingen (Page Description Language). Het kan zowel grafische als tekstinformatie op de pagina bevatten. Daarom werd het formaat door de meeste programma's voor beeldbewerking ondersteund. Het postscript-bestand zelf is een soort instructie voor printers. Het bevat informatie over wat en hoe vanaf de pagina moet worden afgedrukt.

BMP Wat is BMP bestandsformaat

Bitmap Image File of BMP is een rasterbesparende afbeeldingsindeling. Het wordt gebruikt om digitale bitmapafbeeldingen op te slaan en is in staat om 2D-afbeeldingen in kleur of zwart-wit in hoge kwaliteit op te slaan, net als het TIFF-formaat. Het kan ook afbeeldingsinformatie bevatten zoals gegevenscompressie, kleurprofielen, alfakanalen, enz. BMP-afbeeldingen zijn onafhankelijk van de grafische adapter, zodat de bestanden op meerdere platforms kunnen worden geopend, zoals Microsoft Windows en Mac.