XPS naar PDF

Converteer XPS naar PDF via API-oplossing voor C++.

 

Aspose.Page voor XPS naar PDF-converter biedt conversie naar PDF-afbeelding met gebruik van elke taal die wordt ondersteund door C++.

De API die u hier ziet, kan worden gebruikt om uw eigen platformonafhankelijke toepassing te maken of te worden geïntegreerd in uw C++-project.

Om XPS naar PDF te converteren:

 • Aspose.Page voor C++ API, een veelzijdige, krachtige en gebruiksvriendelijke API voor documentmanipulatie en conversie voor het C++-platform.

 • U kunt de nieuwste versie rechtstreeks downloaden, gewoon NuGet-pakketbeheerder openen en naar Aspose.Page.Cpp zoeken en installeren. U kunt ook de volgende opdracht gebruiken vanuit de Package Manager Console.

Package Manager Console Command


  PM> Install-Package Aspose.Page

Stappen om XPS naar PDF te converteren met C++

Aspose.Page maakt het de ontwikkelaars gemakkelijk om XPS-bestanden in slechts een paar regels code te laden en naar PDF te converteren.

 1. Laad bestanden met Aspose.Page voor C++.
 2. Roep de methode Save() aan.
 3. Geef het uitvoerbestandspad door met de (PDF) bestandsextensie.
 4. PDF-bestand wordt opgeslagen op het opgegeven pad, dus in een compatibel programma.

systeem vereisten

Aspose.Page voor C++ ondersteunt alle belangrijke platforms en besturingssystemen. Zorg ervoor dat u aan de volgende vereisten voldoet:

 • Microsoft Windows-desktop (XP, Vista, 7, 8, 10), serverbesturingssystemen (2003, 2008, 2012), enz.
 • Microsoft Visual C++ versie 2017 of hoger.

XPS naar PDF C++ conversie

  System::SharedPtr<System::Drawing::Imaging::ImageFormat> imageFormat = System::Drawing::Imaging::ImageFormat::get_PDF();

  System::SharedPtr<System::IO::FileStream> epsStream = System::MakeObject<System::IO::FileStream>(u"sourceFile.eps", System::IO::FileMode::Open, System::IO::FileAccess::Read);

  System::SharedPtr<XPSDocument> document = System::MakeObject<EpsDocument>(xpsStream);

  // If you want to convert Postscript file despite of minor errors set this flag
  bool suppressErrors = true;

  //Initialize options object with necessary parameters.
  System::SharedPtr<ImageSaveOptions> options = System::MakeObject<ImageSaveOptions>(suppressErrors);

  System::SharedPtr<Aspose::Page::XPS::Device::ImageDevice> device = System::MakeObject<Aspose::Page::XPS::Device::ImageDevice>();

	  auto __finally_guard_0 = ::System::MakeScopeGuard([&epsStream]()
	  {
		  psStream->Close();
	  });

	  try{
		  document->Save(device, options);
	  }catch (...){
		  throw;
	  }
  System::ArrayPtr<System::ArrayPtr<uint8_t>> imagesBytes = device->get_ImagesBytes();
  //loop through each imagesBytes and write via file stream

XPS naar PDF Conversie Web Applicatie

Converteer XPS naar PDF door onze Live Demo-website te bezoeken.

  U hoeft Aspose API niet te downloaden.
  U hoeft geen code te schrijven.
  Upload gewoon uw XPS-bestand, het wordt onmiddellijk geconverteerd naar PDF.
  U krijgt de downloadlink.FAQ

1. Kan ik XPS converteren naar PDF?

De Aspose.Page-oplossing heeft functionaliteit waarmee u XPS-bestanden online of programmatisch naar andere indelingen kunt converteren. Als u XPS onmiddellijk online moet omzetten in PDF, kunt u XPS Converter platformonafhankelijke applicatie.

2. Kan ik meer gedetailleerde informatie vinden over het converteren van XPS naar PDF?

Ga naar het hoofdstuk Documentatie om informatie te vinden, zoals de Handleiding voor ontwikkelaars, release-opmerkingen en nog veel meer over paginabeschrijvingstalen. Bezoek ons ​​ GitHub project om de codevoorbeelden te zien voor het gebruik van de oplossing.

3. Is de functionaliteit gratis?

De platformonafhankelijke converters zijn gratis, wanneer u voor de API-oplossing een gratis proefversie kunt krijgen en het product indien nodig kunt kopen.

XPS Wat is XPS bestandsformaat

XPS-indeling is vergelijkbaar met PDF-indeling. Beide zijn paginabeschrijvingstaal (PDL)-indelingen. EPS is gebaseerd op HTML en niet op PostScript-taal. Het .eps-bestand kan een opmaak van de structuur van het document bevatten, samen met informatie over hoe het document eruit zou zien. Er zijn ook instructies toegevoegd voor het afdrukken en weergeven van het document. Het kenmerk van het formaat is dat het de beschrijving van het document vastlegt, wat betekent dat het er hetzelfde uitziet, ongeacht wie en vanuit welk besturingssysteem het wordt geopend.

PDF Wat is PDF bestandsformaat

Portable Document Format of zoals velen van ons het kennen PDF is een platformonafhankelijk open formaat en een van de meest bekende ter wereld. Eens door Adobe ontwikkeld, wordt dit PDL-formaat (Page Description Language) nu door bijna elke omgeving of elk besturingssysteem ondersteund en kan het door bijna elk apparaat worden gelezen.