Konvertera PS, EPS och XPS

Lås upp den fulla potentialen hos dina C++-applikationer med vår mångsidiga API-lösning! Konvertera sömlöst PS-, EPS- och XPS-filer till högkvalitativa PDF-filer och fantastiska bilder med vår mångsidiga API-lösning för C++!

 

Upptäck den fulla potentialen i dina C++-applikationer med vår mångsidiga inbyggda API-lösning! Konvertera PS-, EPS- och XPS-filer till högkvalitativa PDF-filer och fantastiska bilder snabbt och enkelt. Oavsett om du är i behov av exakt dokumenttransformation eller perfekt visuellt innehåll, förenklar vårt API processen och ger dig verktygen för att enkelt förbättra dina projekt. Förbättra din dokumenthantering och släpp nytt liv i dina bilder. Upplev magin med PostScript (PS) och Encapsulated PostScript (EPS) samt XPS-dokument till PDF och bildkonvertering med vårt C++ API. Är du redo att förvandla dina dokument? Prova vår kostnadsfria provperiod eller köp nu och höj ditt innehåll idag!

Programmerare kan enkelt använda den för batchbearbetning av PostScript- och XPS-dokument, till och med manipulera dukar, banor och glyferelement och hantera vektorgrafikformer och textsträngar.

API-lösningen för C++ här låter dig konvertera filer av sådana PDL-format som PS, EPS och XPS programmatiskt, men det kan vara användbart att se och prova plattformsoberoende utvecklade på dessa inbyggda API:er. Här är några scenarier för konvertering som EPS till bilder, EPS till PDF, PostScript till PDF, PostScript till bilder, XPS till bilder och XPS till PDF.

Konvertera EPS till bilder via C++.

C++-biblioteket tillåter konvertering av Encapsulated PostScript-filer (EPS) till bilder på Windows- och Linux-plattformar. Processen är:

  1. Använd FileStream för att skapa indataströmmen för EPS-filen samt för att skapa PsDocument Class objekt med indataström som en parameter. För bildspecifika inställningar, använd ImageSaveOptions Class .
  2. Definiera bildtyp och storlek med ImageDevice .
  3. Spara EPS som bilder med bildsparalternativ till en uppsättning matriser av byte och skapar en ny filutmatningsström för varje bytematris.
C++-kod för konvertering av EPS till bilder
 

PostScript till PDF-konvertering via Java.

Processen att konvertera PostScript till PDF är densamma som för EPS till bilder, förutom att utvecklare kommer att använda PdfSaveOptions för att definiera ytterligare inställningar såsom AdditionalFontsFolder och SuppressError-värde etc. Använder dessutom PdfDevice från den skapade utströmmen.

C++-kod för PostScript till PDF-konvertering
 

Konvertera XPS till PDF via C++.

C++ XPS Processing API handlar om konvertering av XPS till bilder inklusive BMP, JPG, TIFF, PNG och mer, samt XPS till PDF-konvertering på Windows och Linux-baserade system. Processen att konvertera XPS till PDF är:

  1. Definiera utdataströmmen samt definiera indataströmmen för inmatat XPS-dokument.
  2. Skicka den som parameter till XpsDocument Class Object.
  3. Ange PDF-specifika sparalternativ som TextCompression, ImageCompression och JpegQualityLevel med PdfSaveOptions .
  4. Skapa en instans av PdfDevice från den skapade tidigare utdataströmmen.
  5. Konvertera slutligen XPS-dokument som PDF med PDF-sparalternativen.
C++-kod för XPS till PDF-konverteringFAQ

1. Kan jag konvertera Postscript med denna API-lösning?

Aspose.Page har funktionalitet som låter dig konvertera PS-, XPS- och EPS-filer till andra format online eller programmatiskt. Om du behöver transformera dina filer direkt online kanske du vill använda Page Description Language format files Converter plattformsoberoende applikation.

2. Vilka sidbeskrivningsspråk stöds av omvandlaren?

Denna konverteringsfunktion stöder filer med tilläggen .ps, .eps och .xps. Sådana kända PDL:er som PDF och SVG är representerade som separata lösningar i Aspose.products

3. Är funktionen gratis?

plattformskonverterare är gratis, när du för API-lösningen kan få en gratis provperiod och sedan köpa produkten om det behövs.

 
  

Support and Learning Resources