Aspose.PSD  for .NET

.NET API-ji za manipulaciju Photoshop datotekama

Stvaranje, čitanje, uređivanje i pretvaranje PSD i PSB datoteka bez ovisnosti o Adobe Photoshopu.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.PSD za .NET je napredni PSD i entry level AI datoteke formata manipulacije API bez Adobe Photoshop ili Adobe Illustrator ovisnosti. API omogućuje stvaranje i uređivanje Photoshop datoteka, kao i pružanje mogućnosti ažuriranja svojstava sloja, dodavanje vodenih žigova, izvođenje grafičkih operacija ili pretvaranje jednog formata datoteke u drugi.

API podržava uvoz kao sloj i izvoz u sljedeće formate: PNG , JPEG , JPEG2000 , GIF , BMP , TIFF , PSD i PSB zajedno s izvozom u PDF s odabranim tekstom. Aspose.PSD djelomično podržava značajke programa Adobe Photoshop kao što su Slojevi za podešavanje, prikazivanje i uređivanje tekstualnog sloja, slojevi za punjenje, efekti slojeva, uređivanje rasterskih i vektorskih maski za slojeve.

Napredne .NET PSD manipulacije API značajke

 

Datum i vrijeme izrade sloja

Isticanje boja lista

Crno-bijeli sloj za podešavanje

Izvoz PSD-a u različite rasterske formate

Aspose.PSD za .NET pruža mogućnost izvoza PSD datoteka u bilo koji od podržanih formata rasterskih slika, sa samo nekoliko redaka koda.

Pretvori PSD u PNG, JPEG i TIFF - C#

Pristupite i manipulirajte PSD slojevima

Aspose.PSD for .NET omogućuje vam pristup slojevima PSD-a s mogućnošću crtanja na njemu bilo slikom ili tekstom. Možete spojiti slojeve, ažurirati tekst na slojevima, postaviti efekte ili izvoziti sloj kao sliku. Također možete koristiti PSD .NET API za otkrivanje spljoštenih PSD datoteka ili stvaranje sličica.

Čitanje ili stvaranje PSD datoteka

Aspose.PSD za .NET ne samo da podržava učitavanje PSD i PSB formata datoteka za manipulaciju i pretvorbu, ali također pruža mogućnost stvaranja PSD i PSB datoteka od nule. .NET programeri mogu koristiti API za automatizaciju scenarija koji im mogu pomoći na putu.

Napravite PSD od nule - C#

Razni filteri za snimanje

Aspose.PSD za .NET pruža osnovne značajke snimanja kao što je podešavanje boje putem svojih knjižnica klase. Programeri mogu lako prilagoditi svjetlinu, kontrast ili gama na rasterskoj slici koju učitava API. Nadalje, programeri mogu dinamički umiriti ili zamagliti slike, kao i koristiti popularne filtre, uključujući Median, Gauss Wiener, Motion Wiener i Bradley Threshold.

  
  

Aspose.PSD nudi pojedinačne PSD API-je za druga popularna razvojna okruženja kao što je navedeno u nastavku: