Pretvorba Adobe® Photoshop® putem C#

Pretvoriti Photoshop PSD, PSB u PDF i JPG, PNG, BMP, TIFF slike za izgradnju cross-platform .NET aplikacija.

 

PSD format sprema podatke u obliku slojeva i dobro je poznat format Adobe® Photoshop® za potrebe dizajniranja, uključujući dizajn web stranica. Dizajneri mogu lako izvesti PSD slojeve u pojedinačne slike, uključujući PNG, JPG, GIF, TIFF itd. Putem Adobe Photoshopa. Za implementaciju Photoshop pretvorbe u rasterske slike i PDF unutar .NET rješenja bez instalacije Adobe Photoshop, .NET API to može učiniti s lakoćom. Slijedeći primjer C# kodova lako se može integrirati za automatizaciju PSD datoteka pretvarač u rasterske formate slike i PDF. Čak i programeri mogu izvući slojeve iz bilo koje PSD slike.

Pretvori Photoshop PSD u PDF

Za pretvaranje PSD u PDF dokument, Proces je, Učitajte PSD datoteku pomoću Klasa slike . Stvorite Klasa PDFOptions objekt, za relevantne PDF postavke. Konačno nazovite Slika.Spremi metoda ima izlaz PDF datoteke i PDF opcije za pretvorbu.

C# kod za Photoshop PSD u PDF pretvorbe
 

Photoshop PSD u JPG, PNG, BMP slike pretvorbe

Za pretvaranje PSD u slike proces je gotovo isti kao PSD u PDF, Učitavanje datoteke pomoću Image.Load, a zatim umjesto korištenja PDF opcije za spremanje, koristeći relevantne slike spremiti opcije kao što su JPEGOptions , PNGOpcije , BMpoptions , TIFFOpcije , GIFOptions , Jpeg2000Opcije za JPG, PNG, BMP, TIFF, GIF, JP2 odnosno i konačno pretvoriti pozivom Spremi funkciju s relevantnim parametrima.

C# kod za Photoshop PSD u pretvorbu slike