Aspose.PSD   for Java

Java-kirjasto Photoshop-tiedostoille

Luo, lataa, muokkaa ja renderöi PSD- ja PSB-dokumenttimuotoja Java-sovelluksista.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.PSD Java on helppokäyttöinen Adobe Photoshop tiedostomuoto manipulointi API. Se voi helposti ladata ja lukea PSD-, PSB- ja AI-tiedostoja, jolloin Java-kehittäjät voivat suorittaa toimintoja, kuten kerroksen ominaisuuksien päivittämistä, vesileimojen lisäämistä, pakkausta, kiertoa, skaalausta tai renderointia tiedostomuodosta toiseen tarvitsematta asentaa Adobe Photoshop. Kuvamuodot, kuten JPEG, TIFF, GIF, PNG, BMP, JPEG2000, ja ne voidaan helposti avata ja lisätä kerroksena vain muutamalla koodirivillä. PSD, PSB & AI-tiedostot voidaan viedä lueteltuun muotoon, ja PDF-muodossa lisäksi

Advanced Photoshop Java API -ominaisuudet

& amp;nbsp

Tietojen poiminta Image Section Resurssit

Layer Creation Date ja Time

Arkin värin korostus

Muunna PSD-tiedostot rasterikuviksi

Aspose.PSD Java-kirjasto tukee PSD-tiedostoja muuntaminen mihin tahansa tuettujen rasterikuvien, vain muutaman rivin koodia.

Muunna PSD BMP-, GIF- ja JPEG-tiedostoiksi - Java

Käsittele Photoshop-tasoja helposti

PSD-kerroksen manipulointi, kuten kerrosten yhdistäminen, kerrosten tekstin päivittäminen, tehosteiden asettaminen tai kerroksen vieminen kuvana, ovat muutamia API: n tarjoamista manipulointiominaisuuksista. Lisäksi se voi havaita litistetyt PSD-asiakirjat sekä luoda pikkukuvia.

Rajaa, kiertää ja muuttaa kuvien kokoa liikkeellä

Kaikki kuvankäsittelyominaisuudet, kuten kääntäminen, rajaus, pyörittäminen ja kuvien koon muuttaminen, voidaan toteuttaa vain muutamalla koodirivillä, esimerkiksi alla oleva katkelma kiertää kuvaa.

Kuvan kääntäminen - Java

Lisäksi, API tarjoaa erilaisia kuvantamissuodattimia, kuten kontrastin säätö, kirkkaus tai gamma rasterikuvissa, kuvien pilkkominen tai hämärtyminen sekä tunnetuimmat suodattimet, mukaan lukien Gauss Wiener, Mediaani, Bradley-kynnys, ja Motion Wiener.

  
  

Aspose.PSD tarjoaa yksittäisiä PSD API muita suosittuja kehitysympäristöissä kuten alla: