Aspose.PSD  for .NET

.NET API manipuloida Photoshop-tiedostoja

Luo, lue, muokkaa ja muunna PSD- ja PSB-tiedostoja ilman Adobe Photoshop -riippuvuuksia.

  Download Free Trial
  
 

Aspose.PSD for .NET on kehittynyt PSD ja lähtötason AI tiedostomuotoja manipulointi API ilman Adobe Photoshop tai Adobe Illustrator riippuvuuksia. Sovellusliittymän avulla voidaan luoda ja muokata Photoshop-tiedostoja sekä tarjota mahdollisuus päivittää kerroksen ominaisuuksia, lisätä vesileimoja, suorittaa grafiikkatoimintoja tai muuntaa tiedostomuodon toiseen.

API tukee tuontia kerroksena ja vientiä seuraaviin muotoihin: PNG , JPEG , JPEG2000 , GIF , BMP , TIFF , PSD ja PSB sekä vienti PDF-tiedostoon valittavalla tekstillä. Aspose.PSD osittain tukee tällaisia Adobe Photoshop ominaisuuksia Adjustment Tasot, Text Layer tekee ja editointi, Täytä Tasot, Tasot Vaikutukset, Editointi Raster ja Vector Maskit kerroksia.

Advanced .NET PSD Manipulointi API Ominaisuudet

& amp;nbsp

Kerrosten luomisen päivämäärä ja aika

Arkin värin korostus

Mustavalkoinen säätökerros

Vie PSD eri rasteriformaatteja

Aspose.PSD for .NET tarjoaa mahdollisuuden viedä PSD-tiedostoja mihin tahansa tuetuista rasterikuvamuotoja, vain muutaman rivin koodia.

Muunna PSD PNG-, JPEG- ja TIFF-tiedostoiksi - C#

Access & Manipuloida PSD Tasot

Aspose.PSD .NET voit käyttää kerroksia PSD kyky piirtää sitä joko kuvan tai tekstin. Voit yhdistää tasoja, päivittää kuvatasojen tekstiä, asettaa tehosteita tai viedä kuvatason kuvana. Voit myös käyttää PSD.NET-sovellusliittymää litistettyjen PSD-tiedostojen havaitsemiseen tai pikkukuvien luomiseen.

Lue tai luo PSD-tiedostoja

Aspose.PSD for .NET ei vain tukee lastaus PSD & PSB tiedostomuotoja manipulointi & muuntaminen, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden luoda PSD & PSB-tiedostoja tyhjästä .NET kehittäjät voivat käyttää API automatisoida skenaarioita, jotka voivat auttaa heitä matkalla.

Luo PSD tyhjästä - C#

Erilaiset kuvantamissuodattimet

Aspose.PSD for .NET tarjoaa keskeiset kuvantamisominaisuudet, kuten värin säätö luokan kirjastojen kautta. Kehittäjät voivat helposti säätää kirkkautta, kontrastia tai gamma rasterikuva ladattu API. Lisäksi kehittäjät voivat dynaamisesti dither tai hämärtää kuvia sekä käyttää suosittuja suodattimia kuten Median, Gauss Wiener, Motion Wiener ja Bradley Threshold.

  
  

Aspose.PSD tarjoaa yksittäisiä PSD API muita suosittuja kehitysympäristöissä kuten alla: